Platba přes My paysefecard

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ♣Tuareg♣, 8/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, máte někdo zkušenost s platbou přes službu My paysefcard? Normálně platím přes klasickou paysefcard (t.j 16-ti místným kodem). V platební metodě pro platbu paysef je i možnost platit přes účet na paysefu, ale mě to nějak nechce jit. Při platbě paymetu mi to nabídne přihlášení do my paysefcard, příhlásím se vidím že na tom účtu mám zůstatek v korunách, ale při platbě mi to hodí hlášku. Sorry, but we were unable to complete your payment. The paysafecard PIN(s) you entered may only be used in the country of purchase.

2. Korben

Korben User

Nemáš náhodou tu PSC z inej krajiny ?

3. Mám My paysefcard učet, zatim jsem přes nej nic neplatil. Ted mi přišel do mailu 16 místní kod jako pozornost od paysefcard dobil jsem tim ten účet. Když se tam přihlásím mam tam zůstatek v korunách. V paymetu na dark si vyberu baliček, vyberu si platbu payssfecard zvolím tam tu druhou možnost platbu pres ten ucet my paysefcard. Normálně se mi to přihlásí ukaže se zustatek v korunách a po zadaní platby to hodí tu hlášku. Jsem to chtěl začít používat at se furt nemusim otravovat s papírkama s kody, ale ted si rikam ja to dobiju a dark mi to nezkousne:).

4. Belgam

Belgam Guest

A ten kod ti prisel v korunach? Nebo spise v eurech?

5. No právě že v korunách

Využijte svůj osobní PIN kód v hodnotě 80 CZK

Váš PIN kód paysafecard

PIN kód*:
    Hodnota:80
    Měna:CZK
    Platí do: 31.03.2016
    Sériové číslo: 1519995090

6. Korben

Korben User

Tak to by si sa mal asi informovať na podpore PSC. Ešte jedná vec, neprišiel ti ten bónus náhodou pre inú hru ?

7. Belgam

Belgam Guest

A poradne jsi cetl email k tomu? Neni tam neco od kdy muzes kod pouzit?

8. Kristo

Kristo User

Já používám my paysafecard a jsem nad míru spokojený
    ----------------------
    Nikdy žádný problém, nemusíš nikde psát 16 místní kód

Naposledy upraveno: 8/12/15
  9. Není tam určeno ani doba od kdy ani hra pro kterou to je. Je pravda že se mi to kousne až v okamžiku platby z psc takže to spisbude problém až na psc než na paymetu darku. Zkusim si ještě napsat na podporu psc. Dal jsem to do diskuze spíš abych zjistil jestli se tu někdo ozve zda používá účet my paysefecart pro platby abych zjistil jestli se to da používat. Zatím se ozval kristo:). Dekuju

10. Belgam

Belgam Guest

Da se to pouzivat, ale az od 31.12.2015 . Aspon v mem emailu toto upozorneni je. :D

11. jelitko123

jelitko123 User

mám stejný problem jenze.....ja na uctu psc mej jeste schovanych 50 kc na double boxy,a ani ty nemuzu pouzit,cili,tam mam 80 kc ktere pouziju kdo vi kdy,spise nikdy a svych 50 kc ktere uz asi taky nepouziju,na podpore psc me jen prehazuji z oddeleni na oddeleni a zatim jedina odpoved byla ze jsem z marsu a ze ji muzu pouzivat pouze tam,protoze sem ji tam zakoupil

12. No jak bych to řekl... Nápad začít používat pro pladby učet My paysafecard nebyl jeden znejlepších. :) Mám za sebou několik mailů z podporou psc a tragedie. Koupená psc a platba normálmě 16-ti místným kodem v pořádku. Nahráním kodu do účtu psc platba nelze provést. Je to ta samá psc a platba za to samé v paymetu darku za dablboxy. Jediná odpověd od podpory je že se nedá používat psc v jiné zemi než byla koupena. :mad:

13. Belgam

Belgam Guest

Tak si zrejme jediny komu to nejde. To co bylo v emailu, tak lze pripsat pouze na svuj ucet u PSC. Pozor pokud kod nepatril tobe, tak ho nepouzijes. Jinak lze pouzit uz ted. Kupoval jsem schvalne na tyden bonus boxy a neodecetlo se mi to z meho kreditu, ale z toho co jsem dostal od PSC.

14. Tak tos mě teda potěšil, že je problém jen u mě...:D. Jako řeknu Ti že sem z toho dost rozladěnej a cely to nechápu. Vytvořil jsem si účet na PSC, z toho mailu tam dohrál ten dárkovej kod a nešlo mi to čerpat . tak jsem koupil psc za 100 kč koupil dably na týden a zbytek dohrál ma účet psc (50 Kč) . Při zadání platby přes my psc zas ta hláška že PIN lze použít pouze v te zemi kde byla koupena. Bydlím v ČR účet sem zakládal v ČR, psc jsem koupil v ČR. tak proč mi do prkýnka dubovýho nefunguje, když ostatní nemaj problém:confused::). Jako je mi jasny že tady to nevyřeším:), tak si aspon ponadávám. Zatím díky za trpělivost. Sepsal jsem další mail k podpoře psc, ale moc šancí tomu nedávám...;)

Asi se stal malý zázrak po pátém mailu na podporu psc se vše umoudřilo, zřejmě mi na psc učtu udělali nějaký zásah a platby už jdou:).

Naposledy upraveno moderátorem: 12/12/15
  15. |Oromë|

|Oromë| User

♣Tuareg♣ To som rad, tu sme ti moc pomoct nemohli kedze islo asi o problem na tvojej PSC.

Cize problem vyrieseny? Uz nemas otazky?

16. JJ problem je vyřešený, už žádné otázky.

Díky

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.