Chyby PLATBA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †°ºHead**Hunterº°†, 12/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravim,
    chcel som si kupit balik dvojnasobok BB, ale akonahle som zaplatil, napisalo mi ze transakcia nebola uspesna a nech skusim iny sposob platby, platil som sposobom VISA, na karte je dostatok penazi, taktiez boli vsetky udaje spravne zadane, skusal som cez rozne prehliadace a vsade rovnako, neviete co s tym?

2. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

A máš na kartě povoleny platby přes internet? Většinou tam bývá i nějaký limit na platby kartou:) Zkus se zeptat v bance pokud nemáš ib přístup:)

3. |Oromë|

|Oromë| User

†°ºHead**Hunterº°† Problem bude pravdepobne v karte, payment by mal fungovat spravne. Skusal si s kartou platit aj inde na nete?

4. Ano, aj na inych hrach a vsade to slo :) Uz som to vsak uhradil cez iny spoob platby a to maestro ;) Tam to islo bez problemov

5. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

6. Myslim ze nie, budem platit inym sposobom ako cez VISA, moze uzariet ;) :)

7. |Oromë|

|Oromë| User

†°ºHead**Hunterº°† Mozes to neskor skusit znova, mozno to bol len jednorazovy problem a nabuduce ti to pojde.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.