Podpora Platba

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem THΞ*SHAÐØω*ØF*ωA®, 28/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Server:GE5
    [​IMG] 82166327

Dobrý deň.

Mám jednu otázku.
    Môj účet bol 1x zaregistrovaný v Belgicku a teraz som na Slovensku.
    Chcem si kúpiť 2x väčšie boxy (2€) pomocou TurstPay ale bojím sa toho že za prevod budem platiť viac ako za boxy..
    A ak by sa dalo chcel by som si zmeniť z Belgicka na Slovensko ..

Príloha:
    http://prntscr.com/7ade2c

Naposledy upraveno: 28/5/15
  2. Belgam

Belgam Guest

Zalozen v Belgicku byl,ale urcite neni tvuj.

3. Prečo si to myslíš ? :) Myslíš že som ho kúpil ? Mýliš sa .... určite by som nedal niekomu peniaze ....a viem že predavanie učtov Zakázane !!

4. Belgam

Belgam Guest

OK,tak je tvuj, jen te prosim preloz my toto do Holandstiny.

5. Kto povedal že viem po Holansky :D To som nikde nenapísal ani nikde nespomenul . Ale už sme odbočili od témy :) ale ak to fakt chceš tak GOOGLE ti to preloží . Ako to funguje ?

6. Belgam

Belgam Guest

Dekuji za odpoved.

7. Stále som nedostal odpoveď súvisiacu s témou .

8. Belgam

Belgam Guest

Pokud si to chces zmenit, musis napsat na podporu hry, kde dolozis svoji identitu, vse k uctu ,aby se dalo overit ze jsi ho zakladal ty atd.

Pokud vse bude v poradku, muze ti BP zmenit payment.

9. čo je myslene k identite ?

10. Belgam

Belgam Guest

To je obcansky prukaz nebo nejaky takovy doklad.

11. však ale nikdy nikde som nedával občiansky preukaz alebo niečo také :D tak prečo by som to mal dávať teraz ?

Chcem sa spýtať akonáhle som s tebou dnes začal diskutovať ma vyhodilo z hry a nedá a mi prihlásiť ...

12. Belgam

Belgam Guest

Ze by si ten ucet vzal pravy majitel zpet?

13. Nemal aký majiteľ si ho zobrať spať ...neviem prečo ma obviňuješ s niečoho čo nie je pravda .

14. Belgam

Belgam Guest

Kdyz nemel tak nemel. me je to jedno. Ja jsem ti poradil jak zmenit payment.

Co mas s uctem netusim.

15. Ako si mi poradil ? :D napisal si mi že im mám dať Občiansky alebo "nejaky takovy doklad. " a ako si už len oni zistia či som pod tým občianským založil učet ked som občiansky nikde nedával ani nebudem ?

16. Belgam

Belgam Guest

Poslal jsem te na podporu a overeni identity slouzi proto ,aby mohla byt umoznena zmena paymentu.

17. Ďakujem veľmi pekne :) stále ma zaujíma prečo by som im mal dávať OP keď nikdy som im ho neposkytol ?
    a ešte vieš mi povedať prečo mi nejde prihlásiť sa do svojho účtu ? neustále dávam svoje prihlasovacie údaje a stlačím tlačidlo prihlásiť a nič sa nedej znova ma prepne na domovskú stránku ....ani žiadnu tabuľku ani nič nevyhodí.
    Vopred ďakujem :))

Belgam PREPÁČ že som taký ale stojím si za svojím slovom a nedám sa ...!!

18. Belgam

Belgam Guest

Nevim co mas s uctem.

19. Jeden problém konečne skoro vyriešim a nastane ďalší ? :(( je toto možne ? chceš nejaké video ?

20. Leon

Leon Guest

to nečteš, co ti kolega píše? My nevíme, co máš s účtem, a video je tady zbytečné. Toto řeš na podpoře hry, kam tě kolega nasměroval.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.