platba

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem oops.eu, 22/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. oops.eu

oops.eu User

Čau, potřeboval bych poradit, když platím převodem, tak je to platba v ČR nebo do zahraničí?
    Pak taky, trochu se nevyznám kam mám napsat ten swift-kód, nemám tu na něj kolonku a tak nevím jestli se má psát do konstantního/specifickýho symbolu nebo ho nemusím psát vůbec, je to první platba, tak pomožte prosím. :)

2. oops.eu pokud si vzpomínám, tak peníze posíláš na českou pobočku, tzn. vnitrostátní platba. Swift kód = BIC, na ten by tam kolonka měla být.

Btw. jsi si jistý, že tohle je otázka na DO fórum?

3. oops.eu

oops.eu User

no nevím kam to jinak psát, když se to týká DO, díky za radu, když dám mezinárodní platby, tak tam ty všechny kolonky jsou, ale potom mi to napíše že to je tuzemská platba(vnitrostátní), tak přejdu na tuzemské platby a tam nejsou potřebné kolonky, tak kam to mám napsat, nebo jestli to mám psát, ani kód banky se mi tam nevejde, ikdyž oddělám předčíslí, takže jsem z toho zmatenej.

4. oops.eu u tuzemských plateb není potřeba zadávat BIC, potřebuješ jenom IBAN, ve kterém jsou už všechny údaje obsažené.

No vlastně se ta otázka netýká přímo DO, ale jak platit převodem. To není úplně to samý...

oops.eu tohle ocenil(a).
  5. oops.eu

oops.eu User

Tak to mám, díky všem za pomoc a jelikož to sem nepatří tak to prosím smažte, ať to někoho neklame. Doufám že mi to premko naskočí. :)

Naposledy upraveno: 22/6/15
  6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.