Platby pre slovakov

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ╚═§pace══Master═╝, Mar 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dobry den všimol som si že predmety ktore sa kupuju
    platbou(premium,zlava,dvojnasobok,uridium...) je neaka zlava napriklad dvojnasobok stal
    1,99€ a stoji 1,49€ chcel by som vedieť či je to trvalé alebo iba na par dní. A podla mojich informacii to maju iba slováci. Je to na stálo?

Last edited: Mar 2, 2016
  2. Tomas91

Tomas91 User

Neviem na kolko to je ale sa zvíšilo aj urídium za sms.Predtím bolo 3.700 u za 1,60 € a teraz je 5.200 u za 1,60 €

3. Korben

Korben User

Ceny balíčkov si určuje BP a trvalé byť nemusia.

4. Uz som sa potesil ze zrusili astronomicky "poplatok" za platbu premiovou menou, Eurom. Ale 1,49€ mas asi iba ty. Ja, ako zastupca slovakov, mam 1,99€. Nove ceny som nenasiel nikde. Stale je velky nepomer medzi platbou v CZK a v EUR, najma u premka na pol roka.

5. jaritko

jaritko User

Ja mám tiež znížené ceny a aj viacerý u nás na TS. Nemáš náhodou účet založený v inej krajine?

6. Tomas91

Tomas91 User

Ja mam premko na pol roka po novom teraz za 22,99 €

7. Korben

Korben User

8. Ale ja nie. Obavam sa ze znizene ceny balickov mamu iba ti, co si ich nekupuju. Standardny marketingovy tah.

9. |Oromë|

|Oromë| User

C*H*U*L*I*G*Á*N To o nekupovani je hlupost... Mas zalozeny ucet na Slovensku? Pretoze kazdemu v mojom okoli ceny klesli o 25%.

EDIT: Uz som dostal info o tvojom paymente, dalej to uz s tebou riesi podpora hry.

Takto, podla aktualneho infa je cena vsetkych poloziek znizena o 23%, plati to len pre ucty zalozene v Slovenskej republike. Ceny sa zmenili natrvalo.

10. ddavidd11

ddavidd11 User

Proč mají Slováci ted vše levnější a Češi ne?

11. Hmm a aby som nemusel zakladať novú tému. Neporadí mi niekto ako funguje tá zlava na premium? Niekomu hodí zlavu za 2€ ale mne ho doteraz za 5 rokov ešte nevyhodilo. Aspoň som si toho nevšimol ale zato mi tam nonstop svieti 33% na 330k U.

12. Korben

Korben User

ddavidd11,Čo máme lacnejšie?

-••ÐełteN••-, Už si tú ponuku niekedy využil? Ak nie, tak sa ti nezmení a ponuka je vkladaná systémom.

13. ddavidd11

ddavidd11 User

no když to přepočtu z eur na kč tak my to máme dražší:cool:

14. Korben

Korben User

Tak aspoň niečo máme lacnejšie :D

Aθηνa*SK likes this.
  15. Ja mam účet založený na SVK a mam zľavu presne ako vy :D
    Pred mesiacom som mal 10€ PSC, kúpil som premko a 2x BB zľava na týždeň... keby boli vtedy takéto zľavy tak si kúpim radšej 2x premko a 1x BB zľava :D

16. |Oromë|

|Oromë| User

ddavidd11 Jednoducho to tak odteraz bude. Su krajiny co maju omnoho lacnejsi payment nez my.

17. ddavidd11

ddavidd11 User

Ano,ale je to nefér vůči ostatním

18. TRIXT

TRIXT User

ddavidd11: Není to nefér. Celé roky měli češi výrazně levnější půlroční prémko. Teď mají zase drobnou výhodu slováci. Tak jim to přej. ;)

19. |Oromë|

|Oromë| User

ddavidd11 V tejto hre je vela uctov co vznikli pochybnym sposobom a to je podla mna najviac nefer, ze tieto ucty este vobec lietaju... ;)

A ako hovori Trixt, donedavna sme mali jeden z najdrazsich paymentov, takze osobne ma potesilo ked ceny trosku klesli.

Thread Status:
Not open for further replies.