Po registraci

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem NinjaChicken, 9/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj lidi, chci si udelat novy ucet v teto hre a potrebuji poradit na jakem serveru se mam zaregistrovat a kde se dobre drazi v aukci. Take popripade napiste kde hrajete Vy :)
    Btw. nemusí to být jen český server

2. Sentiero

Sentiero User

Tak každý servr má svoje plus a mínus.
    Nejlíp se draží na novějších servrech (např. CZ3). Tam je míň hráčů a jsou tam částky daleko nižší než na starších servrech. Ale tím, že je na těchto servrech málo hráčů, tak tu není koho lovit.

Naopak na starších servrech (ty co mají v názvu nejnižší číslo např. Německo 1, Globální Evropa 2) tady se sice draží za vysoký částky, ale na mapách je dost hráčů a když vyrazíš na lov, tak nejsou prázdný mapy.

3. hercules14

hercules14 User

A mohu se jeste zeptat, rad bychse registroval na GE1 nebo na GE7 . Kde je jaká výhoda :)

4. Sentiero

Sentiero User

GE7 je novejší servr, tady ceny aukcí nebudou zase tak vysoký jako na GE1, ale až budeš lovit, tak tam zřejmě moc loděk nebude.
    Na GE1 je hodně hráčů, takže až budeš mít lepší loďku, tak budeš mít koho lovit. Samozřejmě čím víc hráčů, tím větší pravděpodobnost, že tě hodněkrát sestřelí. Začít teď hrát na GE1 bude celkem obtížný, ale je to na tobě, jak se rozhodneš :)

5. hercules14

hercules14 User

Ano a ty bys mi tedy doporucil hrat na serveru cz3 ? :)

6. Sentiero

Sentiero User

V tomto ohledu nedoporučuju žádný servr, protože na každým to chodí svým způsobem jinak. Ale kdybych se měla rozhodnout, na kterým servru začít hrát, teď když hru celkem dobře znám, byl by to zřejmě servr cz2 ;).

7. TRIXT

TRIXT User

hercules14: No osobně bych doporučil server CZ1. Kdysi jsem začal na CZ2, ale po čase jsem toho nechal a přešel jsem na CZ1. Tato hra je o lidech a čím je jich víc, tím ve výsledku lépe.

8. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

9. Ne LOCK

10. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.