Počet sebraných beden

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™†°•»ŞÎŔ«•°†™[ELITE], 19/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, zajímalo by mě jestli někde ve svých statistikách mohu najít kolik jsem už sebral beden? Nebo tyto statistiky vidíte jen vy?

omlouvam se že jsem vytvořil vlákno dvakrát, sem tu přes mobil a klik sem dvakrát(stokrát:D) jedno z nich můžete smazat

2. Vo svojich štatistikách nenájdeš nič k takýmto veciam majú prístup len moderátory no pochybujem že ti to niekto z nich prezradí predsalen podaj prst utrhnu ti celú ruku to by to potom chcel každý vedieť ako na tom je :)

3. coolmen

coolmen User

Ano vidi to jen Moderator nebo Admin.Ale mohlo by se to zobrazovat v profilu treba z tím ze kdyz hrac nebude chtit aby se to zobrazovalo nikomu jinemu tam zaskrtne zobrazovani jen sobe.Treba jako vybavení a tak...me by to taky zajímalo.

4. Belgam

Belgam Guest

Pokud vas to zajima, tak si za kazdou bednu musite delat carku a pak secist. :D

I kdyz to nekdo ma moznost videt, tak Vam to delat nebude. My nevidime kompletni soucet pouzitych klicu, ale musime si to spocitat a pritom ze nekteri maji tisice klicu je nerealne to pocitat.
    To ze jsem to vcera pocital, bylo jen kvuli tomu abych hrace presvedcil ze lze. A taky jich mel jen par.

5. aha, děkuji za odpověď, to je vše

6. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.