Pochybnosti o nekalém hraní

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Jack.K, 11/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jack.K

Jack.K User

Nemohu tu nikoho obviňovat z nekalého jednání, protože k tomu nemám důkazy a defakto není ani jiná možnost, jak si tyto důkazy obstarat. Nicméně pro některé situace nenacházím srozumitelné vysvětlení a dost mě to irituje.

Jak je možné okamžitě po příletu rychle nakliknout hráče v chumlu NPC či jiných hráčů? A tím nemyslím, že přiletí hráč, který mě má nakliklého např. už od portu. Vrcholem všeho je nakliknutí hráče v masku pohybujícího se mezi protegity nebo jinde v chumlu NPC. Dost často mám pocit, že mi snad mask nefunguje, a proto ho ani moc nepoužívám, jinak bych si připadal jako v té pohádce o nahém králi. A co se týče naklikávání, tak nakliknout v chumlu hráčů toho pravého je opravdu oříšek natož si postupně naklikávat další a další hráče.

A toto není jediné, co mi rozhodně nepřijde jako normální chování.

-baghira2- a rada1967 tohle ocenili.
  2. |Oromë|

|Oromë| User

Jack.K Ja dokazem mask nakliknut aj do 2 sekund(ano, aj medzi NPC, lod sa totiz pohybuje na minimape inak), vsetko je to hlavne o sikovnosti, netreba vidiet vsade programy.

A aj keby, tak stale plati Systémové řešení podpůrných program, obvinovat nedoporucujem, maximalne dostanes ban...

Kral97 tohle ocenil(a).
  3. Jack.K

Jack.K User

Oromë, to máš otevřenou minimapu přes půlku monitoru, aby jsi rozeznal jednotlivé tečky? Nechtěj mě rozesmát. Oči mám dost dobrý, a opravdu rozeznat jednu tečku, která se pohybuje trošku jinak dá určitě nějaký ten čas zabrat a ještě více času ti dá tu loď v masku nakliknout, když se kolem motá kupa NPC.

-baghira2- tohle ocenil(a).
  4. Jack.K tak co ti na to má říct? Jsou tři možnosti: buď měl (nebo má častějio_O) štěstí, nebo je to mistr nákliků a nebo prostě používá nějaký program. Pokud je to to poslední, tak na něj dřív nebo později dojde. Nic víc, nic míň a nemá cenu se tím ročilovat.

5. 555m555

555m555 User

věř že to je otázka umu,dřív sem to taky nechapal jak me dokazou hraci nakliknout ,dneska zase nechápu jak dokážu naklikávat zase já je :D

6. 555m555 umět to můžeš jak chceš, ale pokud, jak to autor popisoval, je někdo zamaskovaný např. v chumlu protegitů nebo lordakií na X-2, je téměř nemožné ho nakliknout...

7. 555m555

555m555 User

a presto se to dá

8. Neříkám, že se to nedá. Říkám, že to prakticky není možné dělat častěji.

9. Jack.K

Jack.K User

Pohádky o umu s naklikáváním si nechte pro všechny zabanované hráče. Když dvě lodě stojí kousek od sebe a ty neustále klikáš jen na tu jednu a není jiná možnost jak tu druhou nakliknout, tak kde je ten um. Je to stejně marná snaha, jako se pokoušet sebrat box ze stanice nebo modulu. Je fakt úsměvné koukat, jak při náletech někteří hráči dokáží hromadně sestřelovat v chumlu jednu loď za druhou, zatímco na TSku jen poslouchám jak ten či onen naklikl spoluhráče a za boha nemůže kliknout protivníka.
    Slyšet a vidět tu bezmoc, když nemůžete sestřelit hráče při obraně stanice, protože místo hráče klikáte třeba jen na stanici nebo na spoluhráče je fakt deprimující.

10. 123812

123812 User

Jack.K No přesně .. ja furt klikám jen ty své hráče .. stojí nás na stanici hromada.. a stejně hromada lovců naklikne střed stanice...

11. |Oromë|

|Oromë| User

Kedze dost casto nahanam boterov na boxoch, tak dokazem takmer okamzite nakliknut lod, nie vzdy sa podari, no casto aj medzi NPC na x-2 dokazem rychlo zamerat lod.

Jack.K Nemusim mat otvorenu minimapu, cervenu bodku zbadam rychlo, pohyb je uplne iny ako pri NPC. Samozrejme, ked som na cuboch a niekto namna vyskoci, tak to nedokazem predpovedat, no ak lovim a hladam masky, vacsinou ich aj rychlo najdem. Je to sikovnost a dlhorocne skusenosti, nie raz som pocuval hracov, ze mam program a pritom som len obycajne lietal a sledoval minimapu.

Naklikavacky sa uz skoro nepouzivaju a aj keby ich niekto mal, tak stale plati systemova kontrola, ono raz na kazdeho dojde.

Temu som mohol hned uzavriet, no snazim sa vam vysvetlit, ze su hraci co dokazu vyborne naklikavat a nemusia mat program, netreba kazdeho hned hadzat do jedneho vreca len preto, ze ta rychlo naklikol.

12. Kubino

Kubino Guest

A tiež existujú nemehlá ako ja, čo nenakliknú loď ani čo nie je v masku a pohybuje sa :D

Menej hrania a viac práce viedlo k tomu, že už to nie je čo bývalo a občas ani za nič nenakliknem toho hráča. Avšak nepripisujem to hneď nejakým programom :)

PetriCZech™ a Korben tohle ocenili.
  13. Jack.K

Jack.K User

Oromë, bez minimapy nikoho v masku nenajdeš. Nebo jsem snad něco ve hře přehlédl? Jako pochopím, když se někomu podaří nějaký rychlý náklik, ale opakovaně a třeba i hromadně se zaměřovat na jednu loď, když jich tam je více, je prostě podezřelé. Krom toho rychlý náklik můžeš mít, pokud ta loď je sama, ale ne když se ti postaví např. hned vedle středu stanice. To pak se na ni mohu snažit klikat sebelépe a stejně vždy klikám jen na tu stanici nebo do prázdna. Vždy mě zajímalo, jakým způsobem herní klient skládá hráče na sebe, protože každému musí být jasné, že když stojí např. 2 hráči přesně na sobě, že není možné nakliknout oba hráče. Natož, když těch hráčů je na sobě třeba 8.

Krom toho u mě třeba nemá skoro smysl používat emp, protože i když ho použiji společně s maskem, tak u dosti hráčů (kupodivu těch samých) mi stejně nefunguje a mají mě stále nakliklého. Mě se ještě ani jednou nestalo, abych měl hráče nakliklého po jeho empu. Vždy jsem ztratil cíl a musel ho pracně naklikávat pokud to tedy mělo smysl, což většinou už nemělo, protože pokud ho včas nenaklikneš zpět a ten hráč není o dost slabší, tak těch pár sekund navíc stačí, aby tě dost rozstřílel.

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

Jack.K koukam tobe opravdu nema smysl snazit se neco vysvetlit, protoze stale jedes svou. Kdyz neco ve hre nedokazes, znamena to ze kdyz to umi nekdo jiny, tak je hned podvodnik? Je tak tezke pripustit ze ten hrac treba hraje dlouhou dobu a umi rychle naklikavat, nebo ma proste stesti? Konkretne s EMP a mask, mozna se budes divit, ale je pomerne snadne znovu po skonceni ucinku pulsu nakliknout takovou lod, chce to jen trochu sikovnosti a zkusenosti.
    Osobne taky nejsem nijak extra klikac, no kdyz mne hrac naklikne rychleji, nepujdu ho hned obvinovat z programku, protoze za par let co hraji mam spoustu zkusenosti se hrou a vim co se v ni da dokazat, vim i jak to vypadalo drive kdy jeste fungovaly programy na klikani. ;)

Btw. vice to tu asi nema smysl rozebirat, na podvodniky plati Systémové řešení podpůrných programů

15. Korben

Korben User

Sú len dve veci, šikovnosť a program.
    To prvé sa treba naučiť a mať skúsenosti a na to druhé, je systém.

Viac tu nevidím dôvod to zbytočne riešiť.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.