podminky pro vyhru jackpotu v arene

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem N-A-Z-A-R-19, 16/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj moderatori,mam na vas dotaz.
    Kdysi nevybavim si presne kdy,dost mozna ještě na tomto uctu jsem byl BP oznacen jako "boter" a nasledne na nejakou dobu zabanovan,myslim ze na tyden,potom jsem se nalogoval do hry a mel jsem jednu zpravu byla od tymu BP,ve které se psalo ze zrejme doslo k omylu a ze se mi omlouvaji a daly mi jako odskodne nejakou odmenu,myslim ze to bylo premko na mesic a boostry.
    Ale co uz mi nevratily byly upgrady na predmetech a SB.
    A dnes když jsem mi spoluhráčka psala o zajímavostech na oficiálních oznamenich tak jsem se pmrknul,ted mi vrta hlavou zda vůbec splňuju podmínky pro pripadnou vyplatu jp,prosim vas můžete mi nato odpovědět zda splňuju podmínky pro ucast a pripadnou vyplatu vyhry?

2. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

Ahoj,
    mě jen překvapuje že diskvalifikace z Jackpot arény je až po aréně. Přeci když mají nástroje jak zjistit že někdo nějaké prográmky 3 stran používá tak jej měli ze hry vyřadit již dávno a ne až po aréně. Nějak mi to zavání tím že hra stále není tak čistá jak se tu občas snaží mnohým namluvit.

Labuť a Humanoid84[=Z=] tohle ocenili.
  3. Kubino

Kubino Guest

Ale to sú dve rozdielne veci, diskvalifikovaný je ten u koho sa príde že používal programy, detekcia súčasných hráčov porušujúcich pravidlá je vec súčasnosti a budúcnosti a rieši to systém.
    Samozrejme niekto môže kontrole uniknúť a preto sa pri vyplácaní výhry hráč znovu preveruje.

4. Zdravim,tak jsem se dozvedel leda kulovy,Λрø_ıѕ_Psycђø prosimte prekopiruj mi sem odpověď z tvých odkazu na kterou jsem se ptal,tato otázka smerovala prevazne na adminy-moderátory pac se domnivam ze by to mohly vedet,samozrejme nevadi ze se zapojuji i ostatní ale další otázky na mou otázku nepotrebuju,chci odpověď.

5. Kubino

Kubino Guest

OT zmazané takéto inteligentné komentáre si nechaj pre seba.

6. Korben

Korben User

Ak bol niekto chybne označený, tak samozrejme má daný záznam anulovaný.

7. TRIXT

TRIXT User

Korben: No, ale N-A-Z-A-R-19 uvádí, že SB a upgrady mu nebyly vráceny. To spíše vypadá, že byl trestaný 2x. Jednou jako 72, to mu bylo asi oprávněně a podruhé možná za pixelrobota, kdy se BP omlouvalo a dávalo odškodnění. Samozřejmě to mohlo být i jinak, ale to, že mu nevrátili SB a upgrady si dovedu vysvětlit jen takto. Navíc hráč ani neuvedl své ID.

Naposledy upraveno: 18/7/15
  8. Korben

Korben User

Ja som písal len o chybnom označení, nie o ostatných, ak bol niekto chytený viac krát , tak samozrejme je vylúčený.

9. Hector

Hector User

No tak se přidám. Jo jsem bývalý Boter a co. Ale nejak mi nejde do hlavy to, že mě muzou zabanovat za co že mám schopnosti vyhrát JP. Ano je to o schpnostech ne o vybavěě, ta hraje taky roli, ale klidně se da sejmout full nadupaný placený učet hráčem co má pulku upgradu a ani ne 40 SB :)

10. ide o toto. Nabotovaný účet nieje platený účet.
    nabotovaný účet= okrádanie firmy o hernú menu, namiesto kupovania si jej za peniaze.

11. Aha,vtom pripade doplnim
    [​IMG]83469016 nevybavuji si ze bych byl trestan 2x,tak co by teda znamenala ta omluva a odkodne?
    --------------------------------------------------
    Mam ještě jeden dotaz který jsem opomenul,je povoleno používat makro?vytvoril jsem si ho v softwaru dodávaného k mysi a klavesnici,pokud vim tak v jinych hrach to zakazane není ale ted jsem tady znejistil,pouzivam ho jiz delší dobu.

Naposledy upraveno moderátorem: 18/7/15
  12. Hector

Hector User

no skoda ze BP nechce zobrazovat kdo kolik do toho vrazil, ja do oho dal pres 50K a jo botil jsem aby to nestalo, zajimalo by me kolik lidi co vyhralo JP do toho tolik dalo... jako JP mi prijde nejvyssi disciplina ktera ukazuje a dokazuje opravdove schopnosti hráče

N-A-Z-A-R-19 tohle ocenil(a).
  13. To jsme natom hodne podobne :) ale ja bych rad ten jp jednou vyhral a nadobro to tu zapíchnul poněvadž jeto pro mne velka zavislost a rad bych to uz skončil.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    tak jsem se o to zajimal az jsem se jich primo zeptal na pouziti makra, :D a tohle je zrejme muj poslední příspěvek :D ja se picnu,tohle mi prislo na mejl
    Dobrý den,
    Dodatek:
    Jelikož je makro zakázané a je to bráno jako podpurný program váš herní účet bude zablokován a vše předáno společnosti BP kde bude vše přezkoumáno a rozhodne o trestu . S rozhodnutím počítejte do 14 dní .
    Dobrý den,
    doporučuji si pročíst celé VOP kde a odstavec 1.2 kde stojí .
    1.2.9 Užívání her a služeb je povoleno pouze prostřednictvím webového prohlížeče nebo speciálních nástrojů, které jsou poskytovány společností Bigpoint nebo které společnost Bigpoint výslovně schválí („Zákaz užívání neautorizovaných skriptů“). To znamená především, že je zakázáno používání programů, které vytvářejí nadměrné přetížení serveru. Používání softwaru pro systémové nebo automatické ovládání her nebo jednotlivých herních funkcí (boty, makra), pro reprodukci nebo vyhodnocování her, herních prvků nebo obsahů, které jsou poskytovány na portálu, je zakázáno.
    Jaky skripty?co stim ma spolecnyho makro?tlemim se ještě ted a jsem zvedavej co mi povi,kazdopadne nejspis tu koncim,a pak ze za zeptani nic nedas :))

Naposledy upraveno: 18/7/15
  14. Hector

Hector User

já si tu chodim odpocinout jo botil jsem ale nejsem ta botka co jen botil, ja proste tu nasypal dost penez a no jako stalo se no a... ale stve me ze odsuzuji, jako kazdy by si mel dostat druhou sanci, trest jsme vseci dostali, a co ak slysim od jinych na jinych forech to tak neni ze ti furt hazi do obliceje zes botil... ale to tady nepatri... jen nechapu proc chcou banovat a trestat 2x za jedno, a jako jo chapu nechcou davat penize nekomu kdo jim 1/5 zaplatil
    ale s tim banovanim se mi nelibi a nezda...

15. Korben

Korben User

N-A-Z-A-R-19 Nepíš viac príspevkov pod seba, máš možnosť príspevok upraviť. Prečítaj si VOP, je tam jasne napísané, že používanie makier je zakázané, tak že môžeš byť za to postihnutý.

Hector, Ban v JPA nedostaneš ak si v minulosti bol označený ako boter, ban dostaneš len v tom prípade, ak v JPA použiješ nepovolený program.

BlackChris13 tohle ocenil(a).
  16. Jinak řečeno "Jsem podvodník a zloděj a co má bejt?" - super přístup.

Kolik jsi dal do hry peněz je jen tvoje volba, nikdo tě k tomu nenutil a dostal jsi zato příslušné herní předměty/výhody. Tak se stím tady neoháněj.

"Pane komisaři, okrad sem včera ňákýho dědka, nejní to náhodou trestný? Hele, proč mi dáváš ty klepeta, dyť sem se jen zeptal, né?"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.