podpora... 2

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem jakub_R_1994-2, 30/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tak co mam potom robit komu mam napisat ohladom uctu ze sa tam nemozem dostat ? podpora mi neodpoveda uplne o nicom prosim pomoc.
    a zakladal som ho ja ale boze to je taka otazka ze kolko som dal penazi do uctu ako to mam vediet
    napisal som vsetko spravne okrem o tych vypisoch ze som si kupil rpemium kokos ako a kde mam zobrat tie vypisi ved na ucet sa nemozem dostat a vsetko bolo kupovane cez psc bozeeeeee
    Mne staci len co mam s uctom ID: 95921576
    Prosim ochotny admin nech sa pozrie ja fakt uz neviem.

2. Korben

Korben User

Podpora 2, to je názov pre tému ? Teraz ti to uzavriem a príde názov podpora 3 ? Prečítaj si poriadne odkaz pod mojim userbarom. Ďalšia podobná téma bude uzavretá a udelím ti ban na fórum aby si si v kľude mohol prečítať ako máš prispievať na fórum.

Bol si odoslaný na podporu , tak tam si rieš svoj účet a aj to prečo sa nemôžeš na účet prihlásiť.
    Vulgarne vyjadrovať , to vieš ale aby si vedel požiadať o vysvetlenie na podpore to už nevieš. :rolleyes:

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.