podpora DO 3

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by dukduk70, Jul 20, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dukduk70

dukduk70 User

ja viem bol som hlupy hrozne a ja viem ze vy ste za to nemohli ale minul som do neho vyse 30€ ta som bol nastvany a tento multiucet pouzivam lebo svoj mam zabanovany ale mam vobec sancu ze dostanem spet svoj ucet ved ked mi ho ten hrac vratil a mozem vam ukazat ze sa viem spravat aj slusne.
    ja za to tiez nemozem ze mi ukradol ucet ale chcem hrat ked mi ho vratil a viem od neho vsetko aj email s heslom tak pekne prosim BP budem minat do DO aj 15€ mesacne len mi dajte unban.Prosim povedzte mam sancu na unban?Ved si mi belgam povedal ze ak dobre vyplnim tie otazky tak mozem dostat unban

Last edited: Jul 26, 2014
  2. Korben

Korben User

dukduk70 Účet si už rieš na podpore hry, inak nám je jedno koľko si do účtu dal a tak isto nám je jedno koľko chceš do hry investovať. Tvoje peniaze sú pre nás nepodstatné. My sme sa s tebou slušne bavili a namiesto toho a pre tvoju chybu dostaneme ešte od teba vynadané.
    Tak že blokáciu účtu si rieš na podpore.

Uzavreté, LOCK.

Thread Status:
Not open for further replies.