Podpora, DO Tím CZ

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Earthquake, 8/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Earthquake

Earthquake User

Dobrý večer prajem. Mal by som pár dotazov, ktoré by zaujímali verejnosť. Doteraz som to nevedel, ale momentálne som prišiel na to, že BP hráčom účty prenajíma ale nedáva do osobného vlastníctva , kedže ak by to tak urobili, hráčom by dať ban nemohli, pretože účty sú v osobnom vlastníctvu. Ale prejdime k tým dotazom, zaujíma nás ako podpora hráčov banuje či už za botov alebo za cheating, pretože prečo by mal niekto niekomu udeliť ban bez jediného dôkazu? Zoberme si hráča menom napr. Slina, ktorý sa sťažuje, že dostal ban za bota, ale on tvrdí, že vôbec nebotoval a tak sa dostávame k tejto otázke. Zaobstaraváte si dôkazy? Ak áno prečo pri žiadosti o unban nepridávate dôkaz? Pretože veľa ľudí mi vravelo...ja som sa to dozvedel a netvrdím, že to tak je, ale vraj určitý člen podpory Belgam je podplatený hráčmi, ktorí mu dávajú peniaze za to, aby hráčov banoval, pretože ti hráči nevedia uniesť to, že je niekto lepší. Je to pravda? Alebo sa len tvárime, že to tak nie je? Kde je tá ukrytá pravda? Ak to je pravda, prečo by sme mali hrať medzi komunitou, ktorá nás banuje bez dôkazu a ešte nám ich pri bane neposkytne? Z akého dôvodu, by som JA nemohol napríklad dať zahrať kamarátovi na mojom účte? Samozrejme nie je mojim majetkom, ale aj tak...prečo? Keď raz chcem, aby si to so mnou zahral a vyskúšal si aké je to hrať na tejto lodi? Kvôli čomu nás banujete, za požičavanie účtov? Keď sa s tým účtom stane je to vec majiteľa, nie vaša. Videli ste niekedy na iných hrách, kde by sa toto banovalo? Hral som už veľmi, ale veľmi veľa hier, ale niečo takéto sa mi v živote nestalo, aby mal hráč ban za toto. Vy od nás chcete, aby sme lákali ľudí do hry však? Chcete od nás, aby sme im to ukázali...ale prečo by sme ich tu mali viesť, medzi ľudí, ktorí banujú za takéto veci? Čo sa týka predaj účtov, ako vy môžete zistiť, či sa jedná o predaj účtu, alebo len o zmenenú IP? Vy ste asi vševedci mám taký pocit, pretože ak si ja zmenim IP a začnem hrať tak mam ban? Za predaj účut? Hahah nemyslíte vážne, to rovno skončím s cz servermi a zduchnem do GB a tam sa to hraje inak. Chceme vedieť ako sa tu trestá a či máte relevantné dôkazy na zabanovanie hráča. Narážam na určité video, ktoré je smerované na Belgama alias zdeňka, kde sa Luky k tejto veci vyjadroval. Ešte raz sa pýtam prečo nedostal ŽIADEN dôkaz? Alebo to fakt banujete ľudí len tak? Skúste napríklad niekoho usvedčiť na súde bez dôkazu...vás vysmejú a pošlu domov. Oplatí sa mi tu hrať? Alebo mám odísť a hrať na iných serveroch?

2. Belgam

Belgam Guest

Hodne se pletes a hlavne kdyby mi hraci za neco platili, tak nechodim uz do prace muzu se zivit timto. Delam to zadarmo a nikdy jsme nic od zadneho hrace nevzal, protoze to nepotrebuji. me nezalezi nazory a dedukce decek, zajimaji me hraci,ale kteri hrajou a nehledeji to co neni pravda jako Ty.
    Jinak nejake video decka, ktere nevi ani co je zivot, tak je to k smichu. Dale pokud je ucet zabanovan, je to samozrejme s povolenim BP,ktery ma sve moznosti vse overit. A na vsech serverech a pro vsechny tymy jsou stejna pravidla, naopak jsou ted jeste pravidla daleko prisnejsi. Zadny ban neni bezduvodny.

Za sdileni herniho uctu porusis pravidla VOp, ktere jsi samozrejme necetl a jen tu hrajes na kinga, ale bohuzel ani to ti neprojde.

3. Earthquake

Earthquake User

"Za sdileni herniho uctu porusis pravidla VOp, ktere jsi samozrejme necetl a jen tu hrajes na kinga, ale bohuzel ani to ti neprojde."
    A ako riešite túto situáciu, ako vy pre boha môžte prísť na to, že niekto zdielal herný účet? Čo ak napríklad hral v pŕaci a potom prišiel domov a hral tam? To sú dve rozdieľné IP, ktoré sa menia celý čas, alebo napríklad hraje rok z IP 0.1.3.4.5 a najde si prácu a potom bude hrať na IP 0.1.3.4.5 ale aj na 1.8.9.2.1 to je zdielanie účtu?
    Povolenie BP, ale prosím vás...v dnešnej dobe niekto môže byť čistý ako sedmokráska, ale stačí, že si niekto zmyslí a už má ban bez príčiny. Nehovorím, že takto to je, ale všetky bany niesu podľa mňa 100%.

4. Korben

Korben User

5. Belgam

Belgam Guest

Dam ti priklad:
    1IP prihlaseni v 18_00
    1IP prijhlaseni v 18_01
    A pritom treba jsou jedna slovenska a druha ceska, ale to vse overi BP, ktery ma daleko vetsi pravomoce. A hned mas sdileni uctu.

To je jen priklad, z tech nejcastejsich. Dalsi bohuzel nelze z duvodu internich veci napsat. Ale jak jsem psal, ban nikdy nebyl bezduvodny.

6. Earthquake

Earthquake User

Korben, chcem vedieť pravdu. Kedže chcem ostať hrať medzi českou podporou, aby som nemal problém s inými jazykmi, ale ide mi o pravdu. Pretože ak je pravda to čo tu píšem, tak potom tu nemám čo robiť. Ale aj keby to bola pravda, určite by ste sa nepriznali netvrdím, že je. Mňa ale stále zaujíma, či má niekto dôkazy na hráčov.

7. Korben

Korben User

No dobre, ide ti o pravdu. Tak mi napíš pravdu, že odkiaľ máš tento účet?

8. Belgam

Belgam Guest

Jak jsem ti psal, pokud je ucet zabanovan, tak neni urcite bez dukazu. Jak si to preberes je na tobe, ale bez dukazu nelze ucet zabanovat.
    I My mame lidi nad sebou, kteri tohle hlidaji.
    A nejake reci ze se necham uplatit, budou vzdy. Protoze vzdy tyto reci udela ten kdo o ucet prisel svoji vinnou.

To je stejne jako kdyz hrac si na neco stezuje z uctu , ktery neni jeho. Ucet se zasle na BP,tam se overi a pokud se to potvrdi uz nema ucet. Nerika ti to neco?

9. granko

granko User

Myslím si, že zbytočne pozeráš veľa filmov.. Toto je medzinárodná internetová hra, kde sa hýbu dosť veľké peniaze a nikto by si nedovolil niekomu účet zabanovať bez žiadneho dôkazu. Trošku to preháňaš podľa mňa.

Kubino tohle ocenil(a).
  10. Earthquake

Earthquake User

Korben tento účet je môj i keď som mal pár zmenených IP to musím priznať, ale zdieľaný nie je a ani nebol.
    Belgam niečo mi to hovorí, ale neviem či nenarážaš na mňa. Čo sa týka tých dôkazov, musím uznať, že si BP nemôže dovoliť ukázať verejnosti ako odhalujú ľudí.
    granko pozerám seriály aj filmy, ale z filmov to nemám, zaujímalo ma to aj z vlastného hľadiska, ale aby sme hráči boli trošku viac informovaný...

11. granko

granko User

Tak určite ak sa ti stala nejaká taká vec, riešiš to mailovou cestou a nie na verejnom fóre. Čiže aj všetky pripadné dôkazy by ti podľa mňa boli poskytnuté tam v súkromnejšej konverzácii ako tu na fóre. Myslím, že toto je zbytočné ďalej rozoberať..

12. Korben

Korben User

Earthquake, Tu nejde vôbec o IP, ja toho síce moc nevidím, ale nemyslím že si účet zakladal, avšak to nechám na kompetentných.
    Čo sa týka banov na účet, tak každý ban má svoje opodstatnenie.

13. Earthquake

Earthquake User

Mne sa to nestalo, ale prečo jednému hráčovi neboli? Bolo napísané "Ako vysvetlíte automatické prepínanie RSB/X4?" Ale nedali mu dôkaz. Len mu napísali toto, ale nič k tomu nedoložili. Beriem tvoj názor a čo si myslíš, ale ujisťujem ťa, že tento účet nebol kúpený a nebol zdieľaný a to isté pretrváva do dnes, ďalej to nemienim písať znova a opakovať tú istú vec dookola. Ja si za tým stojím a ak dostanem ban za zdielanie účtu, alebo niečo podobné tak rovno som skončil s darkorbitom, pretože dostanem neoprávnený ban. Poprosím o LOCK. Nič viac nepotrebujem vedieť.

14. Korben

Korben User

Ako ti máme odpovedať na niečo o čom nevieme ? To si mal riešiť samotný hráč a nie ty.

granko tohle ocenil(a).
  15. Earthquake

Earthquake User

Toho hráča poznám 16 rokov a nemyslím si, že by mi klamal, keď som ešte pozeral naschvál do e-mailu či to tam má alebo nie a bohužiaľ nemal.

16. Belgam

Belgam Guest

Ted vubec nevim co tam mel mit nebo nemel mit?

Otazka je dal by jsi za toho kamarada ruku do ohne?

17. Earthquake

Earthquake User

Áno. Pretože SÁM som čítal ten e-mail a nemal tam dôkaz. Nemal jediný dôkaz i keď si ho žiadal tak ste mu to zamietli bolo to pred rokom e-mail už ale neviem, musel by som sa ho spýtať, ale to je možné až o tri mesiace. Som si istý, že tam dôkaz nemal. To ma zaráža, prečo to tak bolo.

18. Drift1

Drift1 User

No co se týká videa,,luky zmetek,, tak tam by se měl zamyslet nad tím co je on sám vubec zač..ta čeština,ta mluva,vyjadřování..to je obyčejný městský pako který projde kolem studenýho domu a už má rýmičku....Ip...joo ta krásná zkratka...jsou i případy kdy se jeden učet přihlásí v brně v jednu hodinu ráno a ve dvě hodiny v plzni..to je sakra nadzvuková rychlost..APS je rychlá ale na tohle nemá....co se týká dukazu tak ti napíšu pár věcí s kterou budou souhlasit všichni,i moderátoři a spol....dukazy k banum společnost B.P. má..ke všemu co podchytí....mužou to připojit k danému obvinění ale za prvé vědí že většinou mají pravdu a tak se raději nikdo neozve aby nebylo náhodou zle...za druhé..pokud dochází k nějakému podvodu ze strany hráče tak B.P. přišla nějakou formou o zisk/výdělek...pokud by to požadovaly soudní cestou se vším všudy tak 10 ti letý haranti jsou zadlužený na celý život..takže je to pro obě strany lepší že B.P. ten krok neudělá...a za třetí..stále tu platí tzv.presupce neviny....pokud připojí dukaz dá se to napadnout jakkoli..žádný dukaz není stoprocentní...proto jsou soudy aby dukazy obhajovali...

Korben tohle ocenil(a).
  19. Belgam

Belgam Guest

Ono se pletes, herni podpora neni povinna hraci predlozit dukaz. V pripade ze se treba hrac zacne soudit, BP sam doda dukazy.

Drift1 lepe uz to ani rict neslo. ;)

20. Earthquake

Earthquake User

Ďakujem za info. Poprosím o LOCK. Nemá zmysel rozbiehať nový účet na iných serveroch. Ostávam tu Ďakujem veľmi pekne, že ste mi otvorili oči.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.