Podpora .....

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem MadPimpCZ2, 16/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MadPimpCZ2

MadPimpCZ2 User

omlovám se ale nebudu dělat věty
    Jednoho skvělého dne kdy jsem zapnul PC a chtěl jsem se přihlásit tak mi to napsalo že zadávám špatné heslo nebo jméno.
    Když jsem si nechal poslat nové heslo tak mi nic nepřišlo a tady naslat ten problém když jsem napsal na podporu tak mi řekli že dokud nebudu mít správný E-mail tak mi nemůžou pomoc to jako vážně vy mi vezmete účet na kterym jsem měl nahráno 1 200H jako ne že by to byla uplně vaše chyba ale že je tu podpora od toho aby mi pomohla a neni toho schopna to už je docela jejich problém na který doplácej(já) neni možno aby mi se to zjistilo pomocí IP PC/internetu protoře to že takhle někdo příde jen tak o účet mi nepříde v pořádku a to se mi to nestalo poprvé jako takle mě pak přímo nuťítě botovat protože tohle je už na mě moc fakt bych potřeboval pomoc protože 1 200 je dost a když to jen tak stratítě tak to dost naštve!!!

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

MadPimpCZ2 a proč nenapíšeš na podporu z emailu který k účtu patří, to je takový problém?

3. MadPimpCZ2

MadPimpCZ2 User

Ano je protože z toho kterého to posílám tak mi píšou že je nesprávný a když jim tam vipíšu mé všechyn e-maili tak mi napíšou že já bych měl vědět kde to má být jako je to pravda ale mohli by pomoc a když jsem je zaspamoval ze všech tak ani na 1. neodpoověděli tak jako jak pak má šlověk mít chuť to hrát já mám spíš chuť ject do Německa a rozjebat celý Bugpoint/Bigpoint
    omlovám se ale jsem fakt naštvaný

Naposledy upraveno: 16/3/16
  4. MadPimpCZ2

MadPimpCZ2 User

Byl bych schopen vám říct jakékoliv Info (př. počet LF-4) aůe tohle vás nezajíma prostě Bigpoint

Naposledy upraveno: 16/3/16
  5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak za ten slovník se rozloučíš i s fórem, víc tu nemá cenu něco řešit. Podle tvého vyjadřování očividně ani žádný svatoušek nejsi.

Uzavřeno, LOCK!

6. Korben

Korben User

No to je práve to, ty musíš vedieť na ktorom emaile máš účet. Podpora predsa nemôže s tebou komunikovať cez iný email? To by im tam mohol písať hoci kto. No a za svoju neschopnosť obviňuješ iných a ešte zaspamuješ podporu a ako by to nestačilo, tak ešte aj budeš urážať? No vieš čo kamarát. Hľadaj si pomoc kde chceš, tu ju za svoje správanie nenájdeš.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.