Oznámení Podvod

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™◙►Ðμçк_ÐoGeЯs◄◙™, 1/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, tady na fóru mohu hodiny hledat sekci kam zařadit tento typ příspěvku, ale stejně nenajdu...

Na facebooku vyvěšuje uživatel jménem adrian suchý tento příspěvek:

pro méně inteligentní je to podvod ;-)

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

™◙►Ðμçк_ÐoGeЯs◄◙™ a co má téma společného se sekcí pro podávání návrhů? Pokud máš problém s hledáním vhodné sekce, přečti si Jak správně přispívat na forum. Btw. Téma přesunuto do diskuzní sekce.

Jinak to je hezké že na něco upozorňuješ, a na té fotce má být co? Protože já osobně to vidím asi podobně jako čínské písmo, rozsypaný čaj na stránce. :D

3. marvine. logicky :D klikni na fotku která by tě měla presměrovat na stránku pictu, kde je fotka v dobré kvalitě :) já ty vaše pravidla četl... do diskuze? a kam to jako mám dát? nové téma dělat nemůžu a 10 let hledat už vytvořené téma...

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

™◙►Ðμçк_ÐoGeЯs◄◙™ a neni logictejsi rovnou vlozit URL obrazku, misto nahledu ktery te presmeruje nekam kde te to zase presmeruje? Tak poprosim o upravu, at jsou splneny i pravidla vložení obrázku na fórum.

Jinak já téma přesunul do Diskuzního koutku, kde se mohou vkladat temata ktera uplne nesouvisi se sekcemi o kterych se pise v pravidlech. V teto sekci muzes tema bez problemu zalozit. Asi si to pletes se sekci Diskuze o hře / zpětná vazba, kde se diskutuje o FAQ a sbira zpetna vazba. Tam muzou temata zakladat jen moderatori.

5. Korben

Korben User

™◙►Ðμçк_ÐoGeЯs◄◙™ keď už tak, tak sem nemáš vložiť náhľad obrázku, ale celý obrázok. Inak tie čísla nie sú pre Do ale pre inú hru, tak nevidím dôvod na to aby to tu bolo a to že niekto na to naletí, je už jeho problém.

Uzavreté, LOCk.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.