podvodník

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem swapik, 11/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. swapik

swapik User

Odkazy zmazané

4.000.000 Uridium + 300.000 RSB-75 + Premium :eek:dkaz sem davat nebudu

Tento hrac posila na fb hracum podvodne odkaze,ktere maji za pricinu odcizovani uctu
    pokud nekdo znate jeho odkaz na profil ve hre,dejte ho sem,a taky si na neho dejte pozor

Naposledy upraveno moderátorem: 11/1/16
  2. Korben

Korben User

swapik, Odkazy na FB na iné osoby tu netolerujeme. To si musíte riešiť na FB a tam upozorňovať.

3. swapik

swapik User

snazim se aby o tom tady ti hraci vedeli,prevazne ti co sleduji forum,ze zrovna tento hrac se je snazi pripravit o ucet,teda podle tech odkazu

4. Korben

Korben User

Ja to chápem, ale bohužiaľ, zverejňovať tieto údaje nemôžeme. Všetci hráči si musia dávať pozor a neklikať na nič od iných hráčov. Tak isto nikde nevyplňovať žiadne údaje.

*SATKO* tohle ocenil(a).
  5. =U.D.O=

=U.D.O= User

BELGAM.GA
    29.01.2016 18:14
    bonus
    Komu:
    • =U.D.O=
    S dôvodu vyplatenia systémového bonusu vas prosime o:
    - email a heslo od neho
    - registračné meno vášho účtu a heslo od neho
    Údaje prosím pošlite na facebook z menom GA BELGAM a následne vám bude pripísaných 4000 extra energie a 50000 uridium
    S pozdravom
    Belgam admin

"Tuto zprávu jsem do mailu účtu dostal já.Považuji toto za podvod a doporučuji nereagovat na zisk,přesto že je lákavý."

6. Drift1

Drift1 User

7. Korben

Korben User

Ja by som mu tam poslal email , heslo a k tomu pekný vírus.

8. Přesně tak normální člověk nedá heslo atd.:rolleyes:

9. Každý normální člověk, který nechce spolupracovat s NSA a CIA nemá FB. Spojitost se dá jednoduše zjistit na internetu.
    Nemáš FB, nikdo ti nepošle takovouto hloupost. A tahle je značně průhledná.

-xghost- tohle ocenil(a).
  10. Spartakus

Spartakus User

Vidíte. Já Fcb a DO nijak nespojuji, takže tam nic a nikdo neví, že DO hraju, takže minic nechodí. :D :p Nechápu potřebu řešit DO na Fcb... :)

11. -xghost-

-xghost- User

Tak to bylo asi myšleno tak, že FB (fízlbuk) je nechutná fízlárna. Prostě poskytne jakoukoli zprávu/soukromou korespondenci/informaci o tobě tomu, komu se to zrovna hodí. Ať už oficiálně "za účelem vyšetřování", tak i neoficiálně za jakýmkoli jiným účelem (obvykle cílená reklama). FB mám jako "nutné zlo" - chodím tam cca 1x za měsíc. Chce to mít tam co nejméně pravdivých údajů a nic tam nepovolovat (ikdyž i tak si použijí co chtějí a kde chtějí). Co se týká spojitosti s DO, nic zvláštního tam neplatí - na takové hlouposti nereagovat a tuplem pak nikam nepsat své přihlašovací údaje ani ke hře ani k mailu. Ikdyž FB s DO spojený nemám, tohle platí stejně i všude jinde - třeba na mail může přijít taková "lákavá nabídka" taky.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  12. a docela i nepomer 4000energie a jen 50 tacu uri nebral bych to kdyby 5 mega už bych asi vahal:p

13. |Oromë|

|Oromë| User

Y*o*D*i*A*k* Cely ten mail uz na prvy pohlad bol nezmyselny a ide o dalsi lacny pokus niekomu okradnut ucet.

Taketo veci sa deju vsade a hraci musia rozlisovat co je podvod. Kebyze ti dojde na mail info od falosnej banky a v nom by bola vyhra 200 eur, tiez by si tam vyplnal udaje od internet bankingu napr.? Je to to iste, treba si davat pozor.

hummel a Cruenta†Ultionem tohle ocenili.
  14. |Oromë|, 200 euro? To bych zvýšil zůstatek na 200 euro :D. Žena všechno vždy vybere na krev...

15. Ormelku ja FB stejnak ani nemam a nikdy mit nebudu jak tu nekdo psal myslím xghost a ma uplnou pravdu nestojim o nejakej FB je mi jasne ze Bp by nikdy nikomu tohle zadarmo nikdy nedala jen nechapu ze se se nekdo chytne ale asi to bud budou dost mladí hraci kdyz nechapou rizika co se muže stát a Cruenta Ultionem krot svou ženu a nedovol ji vybírat učet do krve to aby jsi se pak udrel do bezvedomí;)

16. -baghira2-

-baghira2- User

Ja sem minulého roku 2015, na jaro zrušil svuj FB účet. -xghost- a Y*o*D*i*A*k* mějí v této věci velmi jasnou pravdu.
    FB mi muže být úplně ukradenej, nerešpektuje jakékoli soukromí svého užívatele. proto také každému doporučuji zrušit si ho.

Dík tomu, mě nik nebombarduje podvodními zprávami tohoto typu.
    Velice vzácně také minulého roku se objavili i na chatu podobné vzkazy tohoto typu jako ten; který tady popisujete.
    Řešení: ignorace a upozornit na to moderátory, že jde o špatné chování na chatu. Pokud vím tohle VOP netoleruje.

Také jsou na vině i Ti, co se ulakomili na to; co sem jim ponouká.
    Za prvé, tím porušují VOP a btw. za druhé se tím potrestají sami a to tím, že přídu o svuj účet na DO.

Naposledy upraveno: 2/2/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.