Pokrok ďalej

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem krtko458458458, 4/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobry deň chcel by som sa opytat ako postupovať ďalej .Mám vybavu full lf3 ktomu 2 lf4.Mám full štiti .Mám goliata.Mám 13 bodov vyskumu a mam urobene 2x zeta 2xalfa 1x lambda.V petovy mam už niake mechanizmi.Mam aj formaciu Motyl.Ďakujem za odpoveďe

2. Kristo

Kristo User

Profil Pilota je základ
    --------------------
    Doporučuji dělat Zetu, jsou tam Log. a klíče

3. 24 studijních bodů je takový základ, jinak bez tlustých každý pozná, že jsi lovná zvěř. Zety, zety a zase zety. A když se zadaří, přijdou i havoc :D. Mám i diamant, srdce, pokud i farmíš, tak diamant. Na sběr spearhead do druhého hangáru...

Altlantis a loputa97 tohle ocenili.
  4. loputa97

loputa97 User

Určitě toč Zety, pořiď s spearku do druhého hangáru, profil pilota a sežeň si jednu formaci ještě, na npc doporučuju asi diamant (popř. klín), na sběr si pořiď srdce, to se taky hodí :) Základ: zety (+ sběr) ...

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  5. Tak zety a zo ziet davat urko do profilu pilota.

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

krtko458458458 stačily ti odpovědi nebo chceš ještě slyšet další názory?

7. Nie ďakujem možeš uzavreť.

8. |Oromë|

|Oromë| User

Staci aj pohladat po fore, podobnych tem je tu vela.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.