Pokus o vymámení nicku a hesla

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -Imperátor-cz, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, před chvilkou jsem přišel domů a přihlásil se na dark orbit za chilku na to my zatuhnul počítač takovým stylem že jediný restart byl možný až po vyndání ze zásuvky.HNed po opětovném přihlášení to chce po mě uživatelský jméno a heslo prý od admina a BP.

Stránka odkaz smazan požaduje uživatelské jméno a heslo se sdělením: „ht_bphub_admin“

Toto se mi po restartu ukazuje pořád tak chci vysvětlení stejně do toho nic nenapíšu beru to jako podvod pro ukradnutí účtu.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/7/15
  2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Edit: pis prosim do prvni tema ktera byla ohledne tohoto problemu vytvorena. Požadování údajů

Ohledne zamrznuti PC, zkus provest udrzbu a kontrolu antivirem.

Duplicitni tema, LOCK!

Naposledy upraveno moderátorem: 24/7/15
  3. Já si myslím že to naskočilo všem i všem od nas z klanu co sme na ts tak to řešíme jde to vykříškovat asi na páty pokus A tem kdo to vyplnili bych doporučil aspon preventivně změnu hesla..

4. Gahan

Gahan Guest

Kolega zapoměl klíče .

LOCK

Uncle tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.