Pomalejší střelba

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem arrowex, 17/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. arrowex

arrowex User

Ahoj, do teď jsem používal loď Goliath s Bastion skinem a mám 15 LF-3 laserů, když jsem střílel, střílelo to rychle a bez prodlev. Teď jsem si koupil Aegis, mám ho zatím bez skinu, ale když střílím, mezi jednotlivými střelami je jakási prodleva. Čím pak to ?

2. -xghost-

-xghost- User

A není to jen animace? Zkoušel jsi třeba po dobu 10s počítat, kolikrát z NPC vypadne číslo s dmg, případně "vedle"?

3. Korben

Korben User

Nepoužívaš RSB muníciu ?

4. arrowex

arrowex User

RSB nepoužívám, používám normálně LCB-10 x1, asi to bude rychlostně stejný, ale to, jak to furt při střelbě vynechává mi vadí. Ale to se asi nezmění. :)

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

arrowex zkusil jsi třeba provést údržbu, zkontrolovat aktualizace? Použití CCleaneru by také mohlo pomoci, pokud se jedná o problém s grafikou či animací. CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče.

Jinak ještě jedna možnost je, že různé animace střel u různých typů lodí jsou záměrné, a pokud to nijak neovlivňuje DMG, osobně bych se takovou drobností moc netrápil. :)

6. Foяmi

Foяmi User

U mě je to tak, že ve 2D režimu lasery vystřelí každou sekundu a způsobí určité poškození. Ale ve 3D lasery střílejí mnohem rychleji, tipuji že každých 0,5s a poškození způsobují taktéž každou sekundu.

7. arrowex

arrowex User

Jasně, počítal jsem to, poškození za 10 sekund je stejné, jen to prostě pomalejc střílí. Ale snad to přežiju, no, Aegis je super.

8. no ja po presednuti na pusatku taky nevedela ktera bije, protoze tam je strelba snad bez preruseni. Proti G z vedlejsiho pc to zni dost nebezpecne :D I kdyz dmg se nemeni...

9. Nejlíp střílí stejně "Pinďa" :)

10. arrowex

arrowex User

A Pinďa je co ?? :)

11. assaskocze

assaskocze User

Nevím proč je tam toto vynechávání.. rozhodně to není údržbou .. Jasné na jiné lodi to tak je, ale když máte třeba enforcera tak střílíte bez prodlevy .. Ale pokud si vemete sentinela (s tím mi to blbne) tak to má prodlevu každou druhou salvu ?.. Já jsem toto už hlásil, ale jako zvuk..
    PS: Pokusím se vyhledat vlákno o kterém mluvím..
    Zde LINK: https://board-cs.darkorbit.com//threads/chyba-zvuku.99583/#post-850156
    ---------------------
    arrowex "Pinďa" je phoenix.. Jestli se tedy nemýlím.. Ale mělo by to tak být.

Naposledy upraveno moderátorem: 18/11/15
  12. =Marvin=

=Marvin= Guest

13. |Oromë|

|Oromë| User

assaskocze Ono kazdy dizajn ma inak namontovane lasery a tym padom aj strelba ide z kazdeho inak, preto sa zda strelba z jedneho rychlejsia a z druheho zase naopak.

No je to len vizualne, dmg sa nemeni.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  14. arrowex

arrowex User

Asi jo, je to jen grafikou, jestli někdo jiný nic nenamítá, můžete to LOCKnout.

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

Považuji za zodpovězeno.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.