Pomoc s questem

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem DeadlyMageCZ, 29/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím všechny hráče, potřeboval bych pomoc s touhle naprostou yolo částí questu Pod vlajkou marsu. Jak asi víte, musím zabít 20 kristallonů na nepřátelských mapách 2-7, nebo 3-7. Problém je v tom, že pokud na tu mapu doletím v celku, tak na GE1 tam nepřežiju dostatečně dlouho k zastřelení jednoho kristallona, natož 20ti. Potřeboval vědět, jestli by se na serveru GE1 nenašel nějaký ultra/ lepší full elite, případně víc takových, který by mi byl ochotný s tímto pomoct. V klanu jsem já nejsilnější, takže ten bych spíš poslal na popravu, kdyby tam šli se mnou.

2. |Oromë|

|Oromë| User

3. Spartakus

Spartakus User

DeadlyMageCZ můžu ti jen poradit. Dělej úlohu v noci a mimo akce, při kterých jsou plné mapy. :)

4. No, stala se neuvěřitelná věc, nějakej eicácký český surgeon mě viděl jak se na 2-7 rozbíjím znovu a znovu, tak se nade mnou nakonec slitoval a pomohl mi to udělat, každopádně děkuji za snahu.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

DeadlyMageCZ no na chatu daného serveru by se ti určitě hledalo lépe než tu na fóru, kde jsou hráči kteří hrají na mnoha různých serverech. ;)
    Nicméně dobře že se ti podařilo úkol splnit a tím pádem myslím že tému můžeme uzavřít.
    Vyřešeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.