Posílání SMS Tesco Mobile

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem CZ«MIŠÁK²°¹³»CZ, 7/6/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den ,
    Chci se zeptat jestli mi normálně dorazí uridium když mám tesco mobile . Můj bratr si před týdnem poslal sms ( taky má tesco mobile) a uridium mu pořád nedorazilo protože operátor nepotvrdil platbu , tak se chci zeptat jestli tohle bude stejný i u mě nebo jestli je to jenom náhoda..... děkuji za odpověď

2. »vojta«

»vojta« User

můžeš si tam zkusit napsat

-----------------------

omlouvám se jestli sem tyhle adresy nesmim psát, ale jsou uvedený i v platebnim systému DO :)

CZ«MIŠÁK²°¹³»CZ tohle ocenil(a).
  3. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Tescomobil spadá pod O2,takže tam problé nebude:) Už je to nějaký pátek,co jsem si z něj smsku poslal kvuli bosteru na BZ a normálně to šlo:)

Snad jsem ti pomohl;-)

4. Drift1

Drift1 User

U tesco mobile záleží na tom zda máš aktivované u operátora audiotextové zprávy..mne to též nejde a píše mi to ,,na žádost zákazníka tyto služby nelze poskytnout,,..a přitom o ničem nevím že bych to zakázal..holt tesco....takže si zavolej na infolinku tescomobile a zeptej se zda máš aktivní premiové služby..případně ať je aktivují a pujde to normálně.

5. Ale, co je asi hlavní, nesmíš využít peníze, které ti připočetli jako bonus, ten se dá jen provolat, nedá se posílat prémiová sms, domluvil jsem se s operátorkou Tesco, abych mohl poslat z kreditu, co jsem jim dal a co bylo navíc už nejde. Dobře se s nimi mluví, šikovné holky, na rozdíl od ostatních operátorů :D.

6. Blbosť, mne dal telekom pri prenose čísla tiež +100% bonus kredit a kludne som si za to kupil U, fungovalo to, a tiež to je vraj iba na volanie..

7. U tesca mozes poslat sms na audiotext len z kreditu normalneho nie z bonusu co ti daju naviac.

8. Jo to vim kvůli tomu už jsem tam i volal že můžu pouze z normal kreditu a ne z toho bonusového , ale bratr si sms poslal kredit byl odečtenej a učko nikde :DD moc děkuju za odpovědi ...DJ-METRIX takže ty jsi si posílal sms a Učko ti normálně přišlo ? :) jestli jo tak perfektní já sejenom bál abych měl to Učko šetřim na fotbalový design :DD a to že bratrovi Učko nepřišlo mě celkem znepokojilo takže doufám , že to půjde ... stejně se na to ještě zeptám na podpoře tesco mobilu :)

9. http://prntscr.com/3qkob2 a jen tak mimo chodem všechno mám aktivované já nevim třeba mi to normal přijde ale berte tohle jako preventivní kontrolu , když to bráchoj nešlo :D

10. ano přesně tak :D ale nesmíš narazit na chlápka já tam narazil na nějakýho přihřátího operátora :D

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.