Posílání surovin

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem timoti123, 21/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. timoti123

timoti123 User

Dobrý den,mám menší problém.Ještě ráno jsem si posílal promerium,a ted už to nejde.Píše mi to že mám nákladový prosto plný.Ale,když se podívám do Inventáře mám tam nějaké ty suroviny,a když se příhlásím na mapu,tak mám v lodi jen 10jednotek palladia.Co s tim prosím?

Naposledy upraveno: 21/1/16
  2. =Marvin=

=Marvin= Guest

A nějaké údaje k tomu? Kolik surovin posíláš? Do jaké lodě? Máš CPU na rozšíření skladu? Premium? Napsat že nejde, je to nejmenší, ale řešení nijak nepomůže.

3. timoti123

timoti123 User

Posílám 8 470 do lodi citadel,ano mám CPU na rozšíření skladu,premium mi včera skončilo.
    -----------------
    Omlouvám se,už se mi to v lodi objevilo,chtělo to asi trochu času.Omlouvám se za zbytečně založenou tému,můžete zavřít.

Naposledy upraveno moderátorem: 21/1/16
  4. =Marvin=

=Marvin= Guest

timoti123 když odešleš suroviny je jasné že tam je odpočet do doby než dorazí do lodi. No jestliže ti už přišli, považuji za vyřešeno.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.