Poškození letounů.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RobPol, 1/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RobPol

RobPol User

Zdravím,
    chci se zeptat, již 3.-tí den lítám s letouny poškozenými na 28%, no už mě několikrát sestřelili hráči (například včéra na 4-5) a i tak mám pořád poškození 28%.
    Neukazuje mi to správné poškození letounů, CCleaner jsem použil, restart také, java i FlashPlayer aktuální, ikdyž si myslím, že s javou a FPčkem to nemá co společného, jelikož mě zlobí jen poškození letounů, ostatní věci mám v pořádku i v hře.
    Prosím o radu čím to může být, nechci aby mě někdo pukl a letouny fuk :D
    Předem děkuji, s pozdravem Nyilas

2. jakes99

jakes99 User

to bolo aj na vianoce ale to dal bigpoint ters nvm ale ani mne sa nenišia irisi

3. SΛRIN

SΛRIN User

Toto je na hlavnej stránke oznam takže dnes sa letouny nepoškodzuju.

Oslavte příchod máje s hrou DarkOrbit!

Na Orbitu dorazilo Jaro a s ním i pořádná dávka adrenalinové akce!

Ahoj vesmírní piloti,

DarkOrbit vás srdečně zve k oslavám příchodu jara! Pusťte se do plundrování bonusových boxů a přispějte k slavnostní atmosféře odpalováním ohňostrojů.

Samozřejmě nebudou chybět oblíbené akce: od 10:00 do 12:00 hod. bude na programu Sector Control s vašimi přáteli (a nepřáteli!). Od 13:00 do 15:00 hod. se otevře Brána invaze. Po ní bude od 16:00 do 18:00 hod. následovat Týmový Death Match a nakonec od 19:00 do 22:00 hod. Spaceball.

Letouny budou jako obvykle imunní vůči poškození!

Takže naskočte do kokpitů, připoutejte se a našetřete municí!

Váš DarkOrbit tým

4. |Oromë|

|Oromë| User

Dneska su bonusove boxy a stihacky sa neposkodzuju, takze sa nemusite bat, nie je to chyba.

5. RobPol

RobPol User

jenže mě se nepoškozují už 3. den, včéra mě pukly 2x na 4-5 a pořád jsem měl 28%...
    Už je vše ok, můžete LOCKnout :D

Naposledy upraveno: 2/5/15
  6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Neaktuální téma, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.