Poškozování letounků

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem bensam1970-, 22/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím všechny, chtěl bych se optat na jednu věc. Zjistil jsem, že po zničení protihráčem se mi nepoškozují letounky. Nevidím to sice jako problém, ale nechci aby náhodou poškození například naskočilo a nebo mi pak rovnou ruply :D Napadlo mne jestli to není třeba součást Halloweenské akce. Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný zbytek dne :)

2. Polas

Polas User

doporučil bych to dát do lodě a nemusíš se obávat o letouny.CPU opravy letounů 2
    V případě zničení lodě automaticky opravuje letouny při maximálních škodách za předpokladu, že máš na opravu dostatek uridia popř. kreditů. Vydrží 32 oprav.

3. TRIXT

TRIXT User

bensam1970-: Ano letouny se nepoškozují. Myslím si, že je to součást akce neb v minulosti to tak často bývalo. Rozhodně se nemusíš bát nějakého kumulovaného poškození. ;)

4. Dobře, děkuji moc za pomoc :) Já byl jen trochu zaražen, ale pokud to je součástí akce, tak je to super :):)

5. Na CPU opravy letounů bych si dával pozor. Občas se vyskytne chybička a letouny se neopraví a pak ti rupnou, takže radši si to i hlídat a když tak opravit ručně.

6. Nesmysl. Pokud se stane chyba, staci se obratit na podporu, protoze ta je schopna ji dohledat. Ovsem chybou cpu nelze nazvat nedostatek ucka/kuponu nebo oprav na cpu.

7. Korben

Korben User

Ct_3oJIomKA, CPU používam strašne dlho a ani jediný krát sa nestala chyba a všetky účty hráčov ktorý tvrdili že CPU nefungovalo a letouny im pukli, buď nemali CPU, alebo ho mali v inej konfigurácii, prípadne nemali dostatok uridia na opravu. Našťastie poškodzovanie a opravy sú zaznamenané.

8. TRIXT

TRIXT User

Ct_3oJIomKA: I já mohu potvrdit, že za dva roky co CPU používám jsem nikdy neopravoval ručně a CPU nikdy neselhalo. Kdyby se tak stalo, je tu vždy možnost se obrátit na podporu.

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se neozval, považuji za zodpovězeno a neaktuální téma uzavírám.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.