Potenciální bug v LoW

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem DeadlyMageCZ, 15/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dnes se nás s kamarádem zeptal nějaký čech, jestli nejdem na LoW. Souhlasily jsme a jelikož byl o dost silnější, byly jsme rádi že nám pomůže. Copak se nestalo, ve chvíli kdy jsme se dostali do brány a začali střílet NPC tenhle hráč opustil naši skupinu a začal nás regulérně likvidovat. Nenaštvalo mě ani tak to, že mě sejmul, jen mě štve ten princip, že je něco takového vůbec možné. Zajímá mě taky, jestli z toho sestřelu něco dostal. Protože tohle je opravdu hnusná praktika. Tento hráč prostě na chatu nabízí pomoc s LoW slabším hráčům, pak až jsou v ní tak vyletí ze skupiny a sejme je. Prostě využije bránu jako mapu ze které není úniku, arénu ve které má vyhrát on. Připadá mi to celkem blízko bug exploitování.

2. Ujišťuji tě, že tomu hráči nešlo o to tě nalákat někam, odkud nemůžeš utéct a pak tě sundat. Je to jen další sviňárnička, jak udělat LoW sám. Že je to hnusná praktika, v tom máš pravdu.

3. O bránu mu nešlo, já s největší pravděpodobností nebyl první ani poslední komu to provedl. Nechal nás střílet do NPC samotný, a pak si na nás smlsnul. A pak hledal další hráče. Kamarád schytal na chatu ban, když se snažil na něj upozornit.

4. No, to by byl docela složitý způsob střílení hráčů. Navíc se dá na každého použít jen jednou.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.