Potrebujem poradiť čo s našetrením uridiom

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem !W!A!N!T!E!D!, 8/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, chcel by som sa opýtať na názor skúsených hráčov čo by som mal spraviť s našetrením uridiom.
    Výbava: lf3 + 5lf4, generátory pohonov B02, 1 hercull, apis, 8 iris
    P.E.T na výbavu som sloty neotváral len na mechanizmy(4x) a protokoly(radarové 6x, 5x lvl3, 1xlvl2) a mám tam ešte v profile pilota 22 bodov výskumu :)
    Našetrených mám 350k U ... pôvodne som to chcel minúť na upgrady stíhačiek no odhovorili ma od toho tak sa vás chcem opýtať či mám uskutočniť svoj nápad alebo máte pre mňa lepší návrh :)

2. PR3DY

PR3DY User

ahoj:)
    Dal bych to do klíčů, napadá nějaký dílek do Zeuse a možná lf4.
    Pokud plánuješ doubly na boxy protokoly jsou jasná volba.

3. Spartakus

Spartakus User

!W!A!N!T!E!D! upgrady stíhaček. :) Bonus ke štítům i k DMG se hodí. :)
    Z klíčů můžeš dostat prd. Tohle je jistota.

4. TRIXT

TRIXT User

No osobně bych šel po letounu Zeus. Bez něho budeš mít ve hře oproti jiným značnou nevýhodu. Takže počkat na slevu na klíče a koupit jich co nejvíc a sbírat jen na akci Zeus.

5. |Oromë|

|Oromë| User

!W!A!N!T!E!D! A full havoc mas?

Ak nie, tak by som robil zety, logdisky daval do bodov vyskumu a kluce setril na zeus akciu.

6. ja by som vylepsoval dnes to je zaklad prve stihacky a potom lasery a stity a mas vyhodu pri strielany npc aj hracov bedne ja som skusal a nic slabota to radsej nasporim uridium a kupin hotovosti aj ked ja zeus stale nemam a uz to hram 5 rokov a neak mi nechyba

7. OK. Ďakujem pekne za odpovede všetkým :) ... téma je pre mňa týmto zodpovedaná, môže LOCK.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na žádost autora uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.