Potrebujem poradiť

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *•»ĶλмÎĶλZЄ«•*, 25/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, mám menší problém, neprávom mi bol udelený ban ale to teraz nechcem riešiť. To čo by som chcel riešiť je komunikácia s adminmi. Príde mi že jednajú arogantne a detinsky. (bez urážky)

Podla môjho názoru napísal admin nezmysel, prečítal som si pravidlá a nikde som nevidel nič o tom že treba dopisovať slovíčka, alebo o tom že je zakázané používať znaky. Admin moje vlákno samozrejme uzamkol (aj keď nerozumiem prečo, zrejme sa bojí konfrontácie ).

Takže chcel by som sa opýtať :
    1.) Admin si môže svojvolne vymýšlať vlastné pravidlá bez ohladu na tie ktoré su napísané?
    2.) Vždy sú admini taký arogantný , nedajú priestor druhému človeku a lock-nu tému?
    3.) Mal by som sa stažovať na konkrétneho admina ?
    4.) Aký je Váš názor na adminov verdikt že ban je oprávnený? Podla čoho tak usúdil?

Vopred ďakujem za Vaše odpovede s pozdravom KAMIKAZE ! :)

EDIT: Do témy ktorú admin uzavrel napísal toto :
    "Ano odpověd dostaneš a to že ban se ti rušit nebude a je oprávněný .

Aspon budeš mít dost času si projít pravidla chatu a hlavně dopisovat slova a né tam dávat hvězdičky ."

Naposledy upraveno: 25/12/15
  2. No, za 1. tahle sekce je soukroma a tvoje tema vidis jen ty a modi. :)
    Ne, admin si pravidla vymyslet nemuze. Nema k tomu ani duvod.
    Ne, vzdy nejsou. Pokud jsou, maji k tomu duvod - treba ze clovek je znamy prudic, nebo opakovane schvalne obchazi system a dela ze sebe "ja nic ja muzikant".
    Stezovat si muzes, na podpore. To je tvy pravo, nikdo ti ho nebere. Jestli bys mel, nebo ne, to je na tobe. :)
    Nazor ti nereknu, protoze to nevidim.

Popravde, uz podle tohoto verejnyho postu, kde zadas lidi o vyjadreni k necemu, co se tyka banu za znaky, nebo tri tecky (co jsem pochopila), tak si troufam rict, ze sis vubec nepomohl a ban bude zrejme s nejvyssi pravdepodobnosti opravneny. Sama jsem hromady tech lidi "ale ja to nenapsal cely", pripadne "to byly cisla/znaky/obrazky z interpunkcnich znamenek" atd. zazila az az. :)

svi1 a PetriCZech™ tohle ocenili.
  3. Tak za 1. do toho vlákna, co jsi sem poslal nemají běžní uživatelé přístup. Nejspíš je to ze sekce Chat. Takže jsem čerpal z tohoto tématu (Žádost o zrušení banu " *•»ĶλмÎĶλZЄ«•* "). Máš tam jasné obcházení systému a je jasný, co jsi tím myslel. Výmluvy typu, že jsi ve skutečnosti myslel hvězdy mi přijde teda dost ubohá.
    2. Jakmile se zodpoví a uzamkne téma, tak se nesmí zakládat další témata, ještě k tomu směřované na moderátory.
    3. Samozřejmě si můžeš stěžovat na podpoře, je to tvé právo. I když některý lidi by ho podle mě mít neměli :D
    4. Ban je rozhodně oprávněný ;)

A jak už ti psal =Marvin=, přečti si Jak správně přispívat na forum ;)

Naposledy upraveno: 25/12/15
    Little_Tali tohle ocenil(a).
  4. To mě fakt pobavilo :D.

5. Počkať, takže moderátori, admini a koniec koncov aj vy mi vidíte do hlavy a presne viete ako rozmýšlam a čo som tým myslel ? To je celkom zaujímavé, ako to robíte? naučte ma to. Myslel som to čo som napísal v tej téme predtým .

Osobne mne toto forum príde strašne neprehladné, je to zrejme mojou nepozornostou :)

sandy_rivers : kde mám jasné obchádzanie systému? nerozumiem ti, vysvetli

6. Prečo ťa to tak pobavilo napísal som tam niečo zle ?

7. Reknu ti to takhle. Kdybys chtel napsat hvezdy, napises hvezdy a nebudes se zdrzovat psanim znaku. kdyz budes chtit napsat slovo "posel", taky napises "posel" a ne "p***l", ne? Logika.
    Nebo chces delat blbce i z hracu? :D

Sentiero a Sandy_Rivers tohle ocenili.
  8. Sentiero

Sentiero User

*•»ĶλмÎĶλZЄ«•* Co nechápeš na tom, že žádost o zrušení banu jsi napsal do špatné sekce? To ti tam i moderátor psal a kdyby sis přečetl odkaz, který jsi dostal, tak bys věděl, že tyto žádosti patří do sekce Chat.

Tohle, jsi psal v 1. tématu
    Ty, mi chceš říct, že kdyby Ti někdo napsal: "Ty jsi ****** ", tak si budeš myslet, že ti píše, že jsi hvězda? :D:rolleyes:
    Myslím, že všichni dobře víme, co hvězdičky a jiný znaky takto použitý, znamenají...Tzv. obcházení systému no a zřejmě za to jsi ten ban dostal.

Ach, tak to jsem se teda zasmála...admin uzamkl tvoje téma, ne, proto, že nebylo podle pravidel , takže nebylo nic k řešení, ale proto, že se bojí tvé konfrontace :D:D

9. Dal si príklad "P***l" ja som tam nenapísal začiatočné písmaná napísal som tam čisto *****, je to pre mna rýchlejšie ako to písať slovom, a v pravidlách som nečítal že by to bolo zakázané :)

10. Je zakazane obchazeni systemu a to je presne to, co jsi delal. A netvrd ze ne.
    A vis jak jsem v techto pripadech pred par lety postupovala ja? Za to co jsi napsal, 2 dny. Pokud prisla stiznost s podobnym oduvodnenim jako nam tu zkousis vecpat, automaticky jsem prodluzovala na tyden. Za lzi. ;)
    To jen tak mezi reci.

Joe tohle ocenil(a).
  11. Najskôr uzavrel moju tému preto lebo nebola v správnej sekci tak som to napísal do správnej sekcie a aj tak to uzamkol čiže to bolo moje vysvetlenie, ale tak rád si vypočujem tvoje :)

12. Little_Tali to napsala za mě, díky ;)
    A opět se tu jen oháníš svými názory, rozkazy (vysvětli), píšeš, jak jsou admini / moderátoři arogantní a přitom sis ani nepřečetl ten odkaz, co ti byl už dvakrát předložen, protože jsi tentokrát napsal 2 posty pod sebe. Přitom jsi měl použít tlačítko Upravit, atd.
    Prostě jen další naštvaný hráč, který kope kolem sebe a já za nic nemůžu, já jsem diskriminovaný, atd.

Joe tohle ocenil(a).
  13. Takže ty si psychologička a chodiaci detektor lží v jednom ano ? A o aké obchadzanie systému sa jedná ? Nerozumiem tým že napíšem do chatu znak tak obchádzam systém alebo tak niečo ? :)

14. svi1

svi1 User

Už to pochop. Nikdo Ti neuvěří a jen zbytečně na sebe upozorňuješ v negativním smyslu. Ozvat se je v pořádku. To Ti nikdo nemůže upřít. Nicméně stačí trochu uvažovat a zbytečně se nehnat proti zdi.

Joe a Little_Tali tohle ocenili.
  15. Ani ženám obvineným z čarodejnícta nikto neveril, to znamená že nemali pravdu že čarodejnicami niesú? (je to komický príklad ale trefný) :)

16. Som len človek, robím chyby priznávam. :)
    Ja ťa nenútim čítať moje názory, ale žijeme v dekratickej republike, alebo snáď nie ? Napísal som "vysvetli" , ak ti to príliš prekáža tak mi to vysvetliť nemusíš nedržím ti predsa zbraň pri hlave :)

17. Asi bych ti doporucila jako ctivo na dlouhe zimni vecery toto:

1. Následovat pokyny:
    Pokyny moderátorů je třeba následovat. Námitky proti jejich rozhodnutím není vhodné diskutovat veřejně, ale je třeba je zaslat písemně odpovídajícímu pracovníkovi podpory.
    viz.
    Pravidla hry a chatu

a k tomu toto:

Filtrování nežádoucích slov

Hra DarkOrbit má integrovaný filtr nežádoucích slov a veškeré pokusy o jeho obcházení povedou k zablokování účtu bez předchozího varování.
    viz.
    Pravidla chatu

18. Sentiero

Sentiero User

*•»ĶλмÎĶλZЄ«•* aha, tak sekce chat je soukromá tam my už nevidíme :) ale přepokládám, že ti i napsali proč, téma uzamkli. Přikláněla bych se k tomu , že ban byl oprávněný, pokud jsi napsal to, co tady tvrdíš :rolleyes:

Takový způsob, jakým jsi znaky použil jasně vypovídá o tom, jak jsi to myslel. Pokud i nadále budeš tvrdit opak, tak to vede jedině k tomu, že sám sebe shazuješ. No možná si to uvědomíš, až si soje "argumenty" později přečteš ;)

19. Joe

Joe Guest

1.) ne, pravidla určije společnost BP a registrací do hry jsi s nimi souhlasil
    2.) ne, téma bylo uzavřeno, protože bylo vyřešené - přesně podle pravidel fora
    3.) klidně můžeš
    4.) ban JE oprávněný, moderátor chatu se řídil pravidly chatu, obdržel jsi standartní sazbu

:)

Little_Tali tohle ocenil(a).

20. Prosím pošli mi konkretne vypísané to pravidlo, nemôžem ho nikde nájsť čítal som to už 4 krát, asi som nepozorný

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.