Použil som veľa kľúčov koristi a neziskal som ziadnu lf4

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem 【★Tiger★】, 7/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Použil som už viac ako 500 kľúčov koristi a nezískal som ani jednu lf4 a môj kamarát použil ani nie 400 a získal 6 lf-4 ako je možné že on získal 6 lf4 a ja ani jednu ??:( Vopred Ďakujem :)

2. *pursuer*

*pursuer* User

†Rikardos† tohle ocenil(a).
  3. Co vlastně očekáváš za odpověď? Že ti BP schválně žádné klíče nedává? Nebo že tě Bůh nemá rád? Nebo že tvůj kamarád našel nějaký zaručený způsob na získávání LF4? Je to prostě o štěstí. Nic jiného za tím nehledej. Hlavně žádné konspirační teorie. :D

4. RNG. Nemám víc co dodat. Kromě DO hraju i jiné hry, které závisí na RNG daleko více. Zvykl jsem si. Někdy se prostě stane to, že failneš šanci 50% a tvůj nepřítel uhodí hřebík na hlavičku s událostmi s pravděpodobností 1/100 %. Rád bych přeložil a citoval jednoho nejmenovaného streamera: "Šance je vlastně vždycky 50%. Buď to dostaneš, nebo ne."

5. Sentiero

Sentiero User

Konspirační teorie? No já jsem vždycky přemýšlela, proč když tu bednu beru to trvá 5 sekund. Během 5ti sekund se ta lf4 může klidně přesunout do druhé bedny :D

Žádný recept jak získat lf-4 z beden zkrátka není. Buď padne nebo ne, ty to nijak ovlivnit nemůžeš. Takže nezbývá než doufat, že příště to štěstí mít budeš :)

6. svonicek

svonicek User

A nebo prostě zkus brát bedny když je akce na LF-4 nebo na Zeus :) Máš tam větší šanci

7. Někdo muže mít 1000 beden a nedostane nic... někdo muže mít 100 beden a dostane například 5 LF-4... je to o štěstí... A štěstí za peníze nekoupíš :)

8. Korben

Korben User

Duplicitná téma.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.