Povolenie na malý dotazník?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem TheWeirdOne, 10/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte, kedže sám podstupujem denno denné muky so stránkou na cz2 servery a dosť ma to už odrádza od ďalšieho hrania a riešenie zatiaľ je asi v nedohľadne, chcel by som sa spýtať či by sa v spolupráci s moderátormi alebo forom adminmi dal urobiť malý "survey" - dotazník prečo to hráčom nejde?

Premýšľal som na google docs dotáznikom a obsahoval by rôzne otázky pre hráčov ktorým to nejde a ide.

CIEĽ: Zistiť podobnosti v počítačovom a internetovom vybavení hráčov. Tj. pripojenie, typ antiviru, browser a pod.

otázky by boli typu napr.

- Od kedy pretrvávaju problémi so stránkou
    - Máte problém na všetkých serveroch alebo len určitých
    - Aký windows používate
    - Kedy bol na posledny windows preinštalvaný
    - Používate Windows Update?
    - Typ antivirusového programu a posledná kontrola
    - Aký prehliadač používate, verziu, nie je zastaralá?
    - Flash player

a všetký otázky ktoré by mohli nejako prispieť k tomúto problému.

ďalej by som chcel aj zakomponovať aj aby hráči počkali kým im nabehne tento problém (napr. u mňa to je denno denne) a počas výpadku urobili testy na pripojenie a doplnili to tam. Ala taktiež aj testy hráčov ktorý napr. takýto problém neregistruju.

Na konci by sme to mohli nejako vyhodnotiť, aké boli rozdiely medzi hráčmi ktorým to išlo a ktorým nie. A možo by sme zistili niečo ohľadom toho.

Ako grafik by som sa na tom podujal, a snažil sa to urobiť potom aj priehľadne, spracovanie výsledkov.

Chcel by som poprosiť o názori adminov, moderátov a pod. čo si o tom myslia a či by podporili takýto dotáznik a hráčov aj možno na to upozornili aby sa do toho zapojili.

Ďakujem,
    pekný deň želám

2. Korben

Korben User

3. ja to nechcem robiť tu na na fore, chcel by som urobiť dotazník, a možno keby sa dalo nejako hráčom to odporučiť a potom tie dáta zosumarizovať a zhodnotiť. Čiže porovnať ľudí ktorým to nejde poriadne a ktorým to ide a aké su rozdiely a možno skúsiť nejaké metody ako by sa to dalo vyriešiť. možno je fakt problém v PC len nevieme kde.

Ale samozrejme ak s tým nesúhlasite a budeme sa držať tém na fore, rešpektujem to.

4. Korben

Korben User

Ak to nechceš robiť na fóre , potom nechápem ako to chceš robiť ?
    Máme tu 2 témy do ktorých môžu vkladať hráči svoje výsledky testov , no málo kto tak urobí.

5. Chcel by som urobiť formulár ktorý by vyplnili, takže hráčom to nezaberie až toľko času, odpovedali by hlavne na otázky predom vybrané.

Málo tak kto urobí pretože v tom pdoľa mňa nevidia zmysel. V tomto by bol zmysel len vtedy ak by ste ako napr. moderátori poslali odkaz na forum príspevok kde by bol odkaz na tento formulár a požiadali by sme každého aby 10minút tomu povedal, nemal problem by som to vypracovať a pod. ale samozrejme ide to len v spolupráci s Vami adminmi, ak by niekto mal záujem sa na tom podieľať a možno fakt pomôcť a napísať na chate o tom že prebiehá takýto test, a ocenili by sme ak by hráči mohli na pár minut to vyplniť a pomôcť tak zlepšeniu hľadania problému. Ak by som to mal robiť takto sám tak to nepôjde, pretože by som pravdepodobne dostal ban na chat za spam alebo niečo no. Hráči tak nerobia lebo nechodievaju na fórum a myslím si, že málo kto už očakáva nejakú radu na fore a radšej si každý počka než sa to nejako vyrieši. Ja by som rád pridal ruku k dielu no.

Tu ide o to či by to šlo a chcel sa niekto zapojiť z adminov a pomôcť. ak nie chápem. Ako mne to pomaly lezie na nervy a ak nenájdem riešenie tak mi neostáva nič iné ako zmeniť server alebo skončiť s hrou už úplne no. Ale rád by som sa pokúsil nejako toto vyriešiť keď už nevieme kde je chyba.

6. Korben

Korben User

No skús ten formulár spracovať a uvidíme čo ďalej.

7. Belgam

Belgam Guest

Takovou anketu ti nikdo znas nepodpori a to uz jen ze to jde mimo nase stranky.

8. To neni anketa, ale taký prehľad, posudok, proste urobiť nejaké posudky na to aké su rozdiely medzi ľudmi čo to ide a medzi ľudmi čo nie, a podľa toho vyhodnitiť možno kde by mohol byť problém.

Ale tak keď nie tak nie.

Vďaka za váš čas teda no.
    Dovidenia.

9. Korben

Korben User

TheWeirdOne Tu ide o to, že ak sa to má konať mimo fóra, tak to ti nemôžeme byť nápomocný. Nemôžeme odporúčať niečo, nad čím nemáme kontrolu.

10. Šlo by len o vyplnenie dotazníka na ktorom práve pracujem mimo Fora, inak by sa výsledky zverejnili na fore, a možno hráči by mohli vyskúšať čo majú iné ako hráči ktorým to ide a skúsiť to. Ale je to len výstrel do neznáma a nevravím že je problém v PC. ale keď nevieme prísť na riešenie problému tak ma toto napadlo. Samozrejme že prístup by ste mali k dotázniku a pod. Žiadne sukromne otázky tam nie sú, všetko spojené s PC a internetom.

ja ho vypracujem zverejnim tu na, a uvidíte ak nie tak nie, a zatvorime diskusiu, vieme sa takto dohodnúť?

11. Korben

Korben User

Skúsiť môžeme , ale dotazník mimo fóra pravdepodobne neodobríme. Ak by bol dotazník na fóre, tak by s tým asi problém nebol.

12. Skúsil som vypracovať dotazník.
    http://goo.gl/forms/v6QJqY3qZr

Samozrejme dá sa na tom spolupracovať a urobiť to lepšie ak by nejaký admin, chcel pozmeniť otázky, alebo dodať nejaké a pod.

Skúste prehodnotiť a keď nie tak Ďakujem za váš čas.

13. TRIXT

TRIXT User

TheWeirdOne: Bohužel na uvedenou stránku s dotazníkem se nedostanu.

P.S. Na třetí pokus to již šlo.

14. Korben

Korben User

Osobne proti formuláru nič nemám, no musíme sa dohodnúť s kolegami a aby sme to mohli odporúčať, tak by sme to museli mať schválené, keďže to nepatrí pod stránky BP.

15. Už ako uznate za vhodné, vďaka aj tak :)

16. Kubino

Kubino Guest

Má niekto nejaké plány s touto témou? Vyvodil autor nejaké výsledky?

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.