Pozvání přátel

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PooDy, 27/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PooDy

PooDy User

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak to funguje s bonusem za pozvání nových přátel do hry a odměnami za ně. Vím že každé pozvání musí být unikátní tudíž to musí být pokaždé jiná IP adresa účtu, mám ale spekulace a zajímalo by mě zda to musí být úplně nová IP adresa či to může být už někdo kdo DO hraje jen by jsi přes mé pozvání vytvořil nový účet samozřejmě pouze jednou ale zda je to možné či nikoliv a musí to být opravdu neznamí lidé?

Předem děkuji za odpověd PooDy.

2. Kubino

Kubino Guest

Kludne to môžu byť aj hráči, kt. hrajú a spravia účet, avšak niemôže tam byť žiadna zhoda medzi pozvanými a ani medzi tebou a pozvanými. Napr. pošleš to 2 kamarátom ktorý sa niekedy navštívili alebo prihlásili v škole a už bonus nedostaneš. Nehovoriac o tom, že ten bonus nie je o robení účtov ale o pritiahnutí skutočných nových hráčov :)

3. PooDy

PooDy User

To já vím jenže nemám 25 kamarádů kteří by to dotáhli tak daleko bude je to bavit chvíli proto bych rád aspoň bonus lodičku. alespoň děkuji za odpověd takto :) Díky moc :)

4. |Oromë|

|Oromë| User

PooDy Proste ak chces odmenu, tak si musis dat pozor komu to posielas, nesmie tam byt zhoda IP adries.

Aktivny hrac moze kludne zalozit novy ucet, nesmie sa zhodovat len tych 25 pozvanych.

Mas este dalsie otazky?

5. PooDy

PooDy User

Super diky nene jen tohle mi vrtalo hlavou :)

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.