Pravidlo chatu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »●TITΛИUS™●«, 27/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý večer,
    chtěl bych se zeptat, zda je nějaké nové pravidlo chatu, dnes my byl udělen ban na "malí" účet a důvod byl: Systém: Administrátor ti dal ban! Pokud hráč obdrží ban na chat, je zakázáno využívat multiúčtu k obcházení trestu na chatu. Porušení se trestá zamezením přístupu na chat v nejlepším případě. Hráč může být potrestán blokací hlavního herního účtu.

Jelikož hraju tuto hru už několik let a nikdy jsem typ tohoto banu neviděl tak se ptám, kde je to napsáno. Přečetl jsem si znova všechna pravidla chatu a nikde jsem o tomto nenašel ani zmínku, takže ačkoliv souhlasim s tím že jsem toto udělal tak nevidím ale pravidlo které by toto zakazovalo.

Děkuji za vyjádření,
    Lukáš

2. Korben

Korben User

Tak takto , ak vlezieš na druhý účet a začneš na chate rýpať do toho že si dostal ban, tak ho schytáš za obchádzanie banu a toto tu je už pekne dlho. To som ešte nebol ani moderátor.

Nie všetko musí byť v pravidlách.

3. tak já nevím korbene ale nikdy se za toto nebanovalo, tak maximálně kickovalo...

Tak hlavní je, že to nikde není v pravidlech... To jsem chtěl vědět :) Děkuji za rychlou reakci :)

Již nemám další otázky ;-)

4. Korben

Korben User

V pravidlách to nieje , ale je tam jedna veta.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.