Chyby Přehled Titulů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Mathe-¹8ℓωℓ-ρsγcђσ, 27/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím mám malý dotaz jak je možné že v přehledu titulů má hráč jménem Frog u titulu Mistr orbity nahráno tolika času když jsem včera v raních hodinách tento titul měl na sobě já a posléze má manželka..??
    Aktuálně[​IMG]_ŦrØgI_(◕_◕)_[***][​IMG]2d 3h 46m

2. Je to možné, ak ho mal už predtým.

3. ChuckNorris Jak je to možné ? Když ho měl např. jen pár hodin místo 2d 3h 46m

Příklad
    Mathev ten titul měl včera v 19:00, posléze umřel a k titulu si našla cestu jeho manželka. Ted' ho má Frog a píše mu to že ho má dva dny? to je trošku divné
    (Pouze příklad čas není doložený)

Nejsem si jist jak ten systém titulu funguje. Není to tak že př. máš ho tři dny, umřeš a potom ho znovu získáš tak by si měl jet od nuly ne?

4. Mohol ho mať napríklad pred niekoľkými mesiacmi, potom ho nemal a teraz ho dostal zase a čas v sieni slávy sa spočítava. Nejde znova od nuly, ale od času na akom skončil keď ho poslednýkrát stratil.

5. Takže pokud ho budu mít např. 20 dní potom umřu, za týden ho získám zas budu mít stále 20 dní? to mi příjde nelogické.
    Máš to něják ověřené že to je tak jak ty píšeš ? Pokud ano chtěl bych to vidět, musím doplnit moje znalosti hry :D

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Mathe-¹8ℓωℓ-ρsγcђσ čas titulů se sčítá. Pokud už hráč někdy titul měl a znovu jej získá, nepojede tedy od nuly, ale čas se bude načítat k tomu dosavadnímu.

Jinak když už takhle píšeš, dodej vždy ještě buď server, nebo odkaz na profil. Neznáme každého hráče z každého serveru.

Mathe-¹8ℓωℓ-ρsγcђσ tohle ocenil(a).
  7. =Marvin= Ahá, díky za info, to sem netušil..Alespon sem se něco přiučil :)

8. též děkuji neměl jsem tušení že se časy sčítají :)

9. |Oromë|

|Oromë| User

10. kdpak můžeš Lock děkuji :)

11. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.