Premium - problem s opravou PETa

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Cяuggєя, 15/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Cяuggєя

Cяuggєя User

Vopred sa ospravedlňujem že som založil nove vlákno ale nič ohľadom tohto som nenašiel .

Takže k veci .... Môj problém spočíva v tom že som si dnes kúpil PREMIUM balíček, všetko je v poriadku až na to najpodstatnejšie ,PET. Nemôžem ho opraviť zdarma .
    Pravdepodobne je to tým že mám - Uridium , ale chcem sa uistiť či nie je chyba niekde inde .
    Vzhľadom k tomu že by mala byť oprava zdarma tak sa čudujem že to v mojom prípade nefunguje .
    Ďakujem za odpoveď a ešte raz sa ospravedlňujem ak už táto téma existuje.

2. Timanris

Timanris User

3. Cяuggєя

Cяuggєя User

Ďakujem za preposlanie Diskuzie :) a skúšal som ,nepomohlo .

4. Korben

Korben User

Cяuggєя Musíš premazať cache prehliadača.

5. Timanris

Timanris User

Korbene, nechci nic řikat, ale řekla sem mu to samé a on odpověděl že to už udělal..

6. |Oromë|

|Oromë| User

Cяuggєя mna by len zaujimalo ako si sa dostal do -U? To si musel robit nieco co si nemal lebo normalne to nieje mozne.

Aj me sa raz stalo ze mi po obnoveni premia napr. nezobrazovalo premium listu ale vzdy pomohlo premazanie cache, skus to znova a chod cez iny prehliadac
    CCleaner - jednoduché vymazání cache Flashplayeru a prohlížeče

a ono to teoreticky moze byt aj tym ze si v - , ale neviem ti to povedat naisto lebo do - sa dostat nemoze nikto normalnou cestou....

7. Korben

Korben User

Timanris Niekto použije na premazanie cache , Ccleaner a predsa mu to cache prehliadača nezmaže. Stačí že to má zle nastavené. Preto som napísal , že ma vymazať cache prehliadača. Tak že priamo v prehliadači.

No to mínus uridia som v texte prehliadol. Tak že to môže byť spôsobené práve tým mínusom a ten je teda v celku slušný. Budeš si musieť dostať urídium do plusu.

Naposledy upraveno: 15/1/15
  8. Zafod

Zafod User

Tj jasné, pokud PET křupnul v době kdy Cяuggєя ještě neměl prémko, musí za opravu zaplatit. Až při sestřelení s prémkem bude oprava zdarma. Tohle si pamatuji, jelikož se něco podobného řešilo už na starém fóru. Dokonce to bylo stejně nastavené i u lodě (což už dnes neplatí díky opravám zdarma).

9. »vojta«

»vojta« User

dokonce i na novém fóru se to řešilo premiak a Pet. až budeš v plusu, mělo by ti to jít

10. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.