Oznámení premium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem X86b27, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. X86b27

X86b27 User

cau chci se zeptat jak muzu docilit k tomu ze me bude stat premium na 1 mesic jen 50 kc vidim ve hre jak kazdy o tom basni ze ma premko za 50 kc ale me musi stat 147 kc a ve specialnich nabytkach to nemam jen balicek uridium za 25 a to je mi k nicemu 5 k ucka muzete poradit?

2. Korben

Korben User

Nijako, ponuka sa nedá ovplyvniť.

Jediná možnosť by bola, ak by ti niekto stovku dal a ty si už doložíš len 47. :D

3. Kup si na 6 měsíců za 470, pak tě 1 měsíc vyjde na 78 Kč. A to se vyplatí.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  4. X86b27

X86b27 User

hm tak dik :D a jak je mozne ze nekomu skonci premko a ma to tam pokazde? ten system si to jako dela nahodne?

5. Korben

Korben User

X86b27, Ak je niečo prideľované systémovo, tak my netušíme ako to je nastavené. Systém odmieta komunikovať a nikto nám to neprezradí, inak by sa mohlo stať, že ak by princíp hráči vedeli, tak by to začali zneužívať.

6. No nevím, mě tahle nabídka vyskočila jen jednou, od té doby tam mám Uridium. Ale zase je pravda, že jsem si Premko později začal kupovat stabilně, takže asi není důvod mě na něj lákat :)

Oni tyhle Pop-Up nabídky skáčou podle toho, co si daný hráč běžně nekupuje. Mají ho nalákat k nákupu konkrétní služby. Já jsem si už dlouho nekoupil U, takže tam mám každý den nabídku 150 000 U se slevou.

Možná, že když si to U ze tvé nabídky koupíš, naskočí ti tam jiná - třeba na to Premium. Ale určitě to vědí jenom programátoři. :p

7. Drift1

Drift1 User

8. Korben

Korben User

Tak na drifta si posvietim :D

9. Drift1 mám to stejně. Jen s tím rozdílem, že poprvé mi to nabídku hodilo jen na druhý den, nevyužil jsem jí a znovu se pak další dny už neobjevila. Každopádně naposledy mi skončilo prémium někdy v říjnu (myslím) a pořád mi tam nabídka ještě od té doby vyskakuje. Asi čeká, až ji využiju :D

10. Drift1

Drift1 User

Mě to ukáže po skončení také na druhý den nebo po přihlášení když se poštěstí...čekal sem že se to občas změní ale je to stálé..jednou tuším mi tam skočila nabídka a 330 tisíc uridia ale to už je dávno..ono zas koupit 330 se slevou za 1200 a ještě chytit helixe je uplně dokonalé :D

Naposledy upraveno: 26/1/16
  11. ponuka na premium mi vyskakuje cca uz skoro viac ako rok a pol :) tiez by som uvital ponuku na uridium :)

12. Korben

Korben User

A využil si už tú ponuku ?

13. Určitě ne. Kdyby jí využil, tak se mu pak už neukáže. Ne, že se mu bude ukazovat ještě půl roku :D

14. No mě se nabídka na premium za 50 Kč ukazuje už cca 1,5 roku. Pravidelně ji využívám a objevuje se mi opakovaně.
    Začala se mi ukazovat buď potom co mi skončilo premko na pul roku nebo potom co sem využil tu nabídku na učko za 1200. Teď už si to nepamatuju:)

15. Korben vyuzivam pravidelne kazdy mesiac :) teda podla toho kolko sms poslem ked poslem dve tak az za dva mesiace :) a este kedze mam teraz premko za sms -1.6eura ktora mi konci 22.2.2016 a kebyze si hned teraz poslem ten tvar sms tak sa mi predlzi o mesiac , len musim pohladat ten tvar zatial si mozes skontrolovat dokedy mam platnost premia :)
    doplnene > presne pred cca 1 min som si poslal sms a premium sa predlzilo do 22.3.2016 :) mam aj obrazky keby trebalo :)

Naposledy upraveno: 26/1/16
  16. Korben

Korben User

Páni ,dámy a deťúrence, je mi úplne jedno, kto a ako ponuku využije, no jedno je isté, žiadna ponuka sa nedá nárokovať a ani ovplyvniť. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.