Prémium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Fifal1999, 30/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Fifal1999

Fifal1999 User

Dobrý den,
    Koupil jsem si premium účet na 6 měsíců, bylo mi řečeno, od více hráčů, že po
    skončení PU lze koupit přes "Ziskéj prémiové výhody" u loga DarkOrbit
    prémium za 50CZK/měsíc..
    Ovšem mně se tam nezobrazuje NIC jako prémium účet za 50KCZ, pouze normální nákupy Doubl boxů, Sleváku a Prémium účtů (147/měsíc,1200/rok ...) nevíte čím to může být?
    Popřípadě je to pravda?

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Fifal1999 Prémium za 50 Kč je speciální nabídka, která se objevuje při prvním denním přihlášení. Nemusí ji mít každý a nelze si ji nárokovat.

3. Fifal1999

Fifal1999 User

Takže jestli tomu dobře rozumím, mají to pouze někteří hráči?

4. presne tak. I ja k tem "vyvolenym" kdysi patrila, ted uz jen marne cekam, kdy mi naskoci zas :D

5. Fifal1999

Fifal1999 User

A jak to poznám?? Jelikož mně se tam zobrazuje vedle "Získej prémiové výhody" :D

6. By ti v home (domovska stranka) vyskakovalo okno (jako ma denni bonus) se supervyhodnou nabidkou na premium/nebo neco jinyho a po kliku by te to hodilo rovnou do paymentu na tu vec :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.