Premko

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Woody_Fighter, 16/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den rád bych se zeptal kolik přesně stojí v kč prémko na 6 měsícu protože mě to ukazuje 470 kč a kámoš říká že něco přes 820kč . prosím o radu předem děkuji

2. Korben

Korben User

Woody_Fighter Stačí ak si otvoríš platobnú oblasť a tam sa pozrieš.

3. no ale mě to tam píše 470kč ale kámoš mi říkal že to je 30e a že to je cca 826 kč a tak se pravě ptam jak je to přesně

4. Korben

Korben User

Woody_Fighter Ty máš český payment ktorý je v korunách a kamarát to má v € a tam sú iné ceny.

5. ale i tak je tam rozdíl 400kč, tak jestli mi mužete napsat kolik přesně stojí v KČ

Naposledy upraveno: 16/10/14
  6. Korben

Korben User

To ti ja nenapíšem, ja platím tiež eurá. Pre teba by mala platiť cena ktorú tam máš, maximálne tak by tam mohli byť poplatky za zmenu kurzu na eura.

7. takže to bude maximalně místo 470kč tak 530kč ?

8. Korben

Korben User

Je to možné, najlepšie ti poradí niekto , kto má tak isto český payment. Tak že to tu nechám ešte otvorené.

9. ahoj me stoji premko na 6 mesicu 420 a tobe taky :)

10. TRIXT

TRIXT User

Woody_Fighter: nevím kde »AĐMIRAŁ•AEЯO«†Łv16† vzal cenu 420,- Kč. Pokud máš ceny v Kč, bude tě stát půlroční předplatné 470,- Kč. Tato cena je konečná. Ani při platbě pomocí PSC, ani při platbě kartou se mi cena nenavyšuje a nestrhávají se mi žádné další poplatky. To samozřejmě platí, za předpokladu, že jsi si koupil PSC v českých korunách, popřípadě, že máš účet v Kč. Pokud by jsi měl zakoupenou PSC v Eurech nebo tvůj účet byl v Eurech při platbě kartou, pak samozřejmě by jsi musel s poplatky počítat.

11. chcel by som sa opytať či je možne premko aj cez sms ?? :) ak keď ano tak ako? :)

12. TRIXT

TRIXT User

V českém paymentu nikoliv. Co se týká slovenského netuším.

13. Korben

Korben User

14. keby že mam tak sa na to nepytam :):) ale tak počul som od par hračov že to už tak spravili :):)

15. Korben

Korben User

Počuť môžeš čo chceš, pokiaľ danú možnosť nemáš v ponuke, tak ju ani nemôžeš využiť. Tých pár hráčov ti zabudlo povedať, že sa jednalo o špeciálnu ponuku. ;)

16. aha :) tak to je smutne teda no :) no DObre diky korben to je odomna všetko :)

17. Korben

Korben User

Aké smutné, život ide ďalej a musíš využívať možnosti ktoré máš. :)

18. Drift1

Drift1 User

19. smutné že česi to majú o 15€ lacnejšie než slováci z nejakého dôvodu :p na každého iný meter heh :)

20. Zafod

Zafod User

Smutné je, že něco napíšeš a nejsi u toho schopen přemýšlet. Nejedná se o jiný metr...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.