Přerušení chyba

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem «©®»[ŁΣDØВσЯΞC]«©®», 12/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den už dva dny se mi nejde nalogovat na mapu na učet se dostanu ale když dám START tak mi to cice hvězdný systém stáhne ale pak furt vytvaří spojení a napíše mi to spojení selhalo,už nevím zkoušel sem 10 prohližečů o pc se starám pravidelně a internet mi běží v pohodě,jiné hry od bp načtu v pohodě např: drakensang tam je stejné trasovaní odzkoušeno vše v pohodě jen darkorbit,tak už nevím jak se mam nalogovat abych mohl hrát moc bych ocenil někou radu nebo opravu,děkuju za pochopení

id: 38145543

2. 123812

123812 User

A server ? .. Třeba ban nedostal jsi ? .. (Nevím jestli s banem můžeš aspoň na hl.stránku...)

3. 123812 ban?nauč se číst :) jinak cz1

4. Kubino

Kubino Guest

Spam mažem, prosím nevyjadruj sa k veciam, ku ktorým nevieš pomôcť :)

«©®»[ŁΣDØВσЯΞC]«©®»
    drakensang ale beží v jave, DO vo Flashy, takže FP máš aktuálny a úložisko v ňom nastavené? Na inom serveri sa na mapu dostaneš?

5. Kubino furt nic flash a javu mám aktualní a na jinych serverech mi to taky nejde a uložisko mám nastavené neomezeně

6. Kubino

Kubino Guest

7. a není možné že bi mi poskytovatel internetu zakazal něké porty?Jak je zistim

8. Korben

Korben User

Vlož nám sem všetky následné testy.

Trasování podle FAQ - Trasování spojení a odezvy

Výsledek ve formě obrázku nebo výpisu (text) - návod na konci FAQ.

Ping test na Bigpoint zde - http://pingtest.bigpoint.net/

Výsledek vo formě výpisu zkopírujte do příspěvku.

Běžné testy na server Frankfurt:
    Speed test - http://www.speedtest.net/
    Ping test - http://www.pingtest.net/

Návod zde - Jak si ověřit kvalitu připojení

Verze softwarových pluginů a prohlížeče

Flash Player - http://helpx.adobe.com/flash-player.html

JAVA - https://www.java.com/en/download/installed.jsp

Typ prohlížeče
    Verze prohlížeče

9. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

menší rada...pokud jedeš přes wifinu,napoj se na kabel:) taky mi to občas zazlobí...echám si to přes kabel tak na hodku a pak jedu zase na wifi v pohodě:)

10. nic nepomohlo už nevim co mám dělat buď je to poskytovatelem nebo ze strany bp ale jestli mi poskytovatel zakázal někej port tak bych ho rád věděl abych ho mohl donutit mi ho umožnit když už platim 120 megamitu za sekundu jinak už fakt nevim

11. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

ani jiný prohlížeč nepomohl? jinak já preferuji prohlížeč Pale Moon a nemá to chybu.-)

12. -baghira2-

-baghira2- User

keby len 1 prerušenie, mne sa to nezdá že ide len o nejakú zhodu náhod. Zatým vidím niečo hlbšie a to úmyselné blokovanie. Po prihlásení sa do herného klienta do 3 sekúnd odíde obrazovka ako pri centrálnom vypnutí TV. A permanentne na všetkých týchto serveroch cz1, cz2, cz3 a GE6. Niečo ako úmyselná blokácia. Ešte aj teraz na prelome polnoci to isté zákerne urobilo 3x až 4x opakovane za sebou na GE6. S rovnako zákerným výsledkom. Jednoznačne za tým vidím úmysel, a nie nejakú náhodu. O 18:00h minulého dňa to isté 3x až 4x po sebe na cz2. To je až prílišná podozrivá zhoda náhod. - Ak sa mýlim, presvedčte ma o opaku.
    GE6. Id: 101875486
    cz2. Id: 163407845
    Přezdívka: Bhagata-śivarātri
    Mám jenom 1 jedinej účet s kterým hraju na 4 servrech. a teď táto předpojatost. Doufám, že se v tom pletu, a že se v tom mýlím.
    Protože dennodenně čistím svuj 8 roku starý komp Spyware Terminátorem, dále s Avast Antivirusem a čističem CCleanerem. Také čistím své všetké disky svého PC. Údržbě kompu věnuju tak 3 hodiny denně. A když se již konečně dostanu do herního okna, pak se mi před očima do 3 sekund zříti jak vyplá obrazovka TV. Náhoda? A tak často po sebe za posledných 3 dnu? To asi sotva.
    A jakoby naschvál kazí se mi to permanentně pokaždé když sem o moc déle na darku. Platič síce nejsem, ale díky tomu;
    mi není umožneno plnit denní infekční a speciální zdravé úkoly daného dne. A dovede mě to pořádně vyvést z míry.
    Pochopte to, Prosím; na muj jedinej starej komp je to až privelká zátež. A tím se ještě víc přetežuje. Pak mi to
    připadá jak permanentní úmyslné lagy. Pak se nedivte tomu, že mám Vám to za zlí.
    - To je až priveľká zhoda náhod, aby to mohlo byť pravdou.

A Vy si myslíte, že o tom neviem, že do toho nevidím? Toto sa jednoducho nedá prehliadnúť. A to, ako s tým zachádzate až do krajností. Ja to nazývam pravým menom "nekalosti"; ktoré Vy tak radi vyčítate prispievateľom tohto fóra. Ktorým by ste práveže mali pomáhať, a ísť im vzorným príkladom. Taká je v skutočnosti pravda. Keby ste sa aspoň raz videli v zrkadle, a to konkrétne v tom, akí ste vo vlastnej podstate. Bez urážky, ale ja by som s toľkou škodoradosťou nedokázal zaspať.
    - Ještě jednou se to zopakuje, pak se obrátím na herní inspekci.

Naposledy upraveno: 14/5/15
  13. =Marvin=

=Marvin= Guest

«©®»[ŁΣDØВσЯΞC]«©®» kolega te zadal o vlozeni testu, ne abys vypisoval konspiracni teorie. Z toho totiz nezjisti nikdo nic a neporadi.

-baghira2- to same, jen konspirace a zbytecne reci. Jasne, v BP u serveru sedi zly sotek a placa rukou na tlacitko odpojit, abys nemohl hrat. :rolleyes: To zni dost hloupe, nemyslis? Je mozne ze je problem po trase ci u tveho poskytovatele, ale bez testu to nikdo nezjisti. V tom pripade tvrdim ze problem je u tebe a zadna chyba neni, jinym hracum hra jde.
    A to osocovani si nech na nekoho kdo je na to zvedavy, my tady na foru hru nespravujeme, a nemame ani povinnost poskytovat technickou pomoc. Navzdory tomu se tu kolegove snazili hraci pomoct, no ze ty v tom ve svych paranoidnich predstavach vidis skodolibost, je tvuj problem. No a veta " Ještě jednou se to zopakuje, pak se obrátím na herní inspekci.", to dokonale zavrsila. :rolleyes:

Kolega zadal testy, misto toho jsou tu opet jen reci a vyhruzky. Tim padem tu neni vice co resit, prectete siCo dělat když mi nejde hra a Ohlašování technických problémů ve hře.
    Zodpovezeno, LOCK!

14. Korben

Korben User

-baghira2- Hráš na počítači ktorý má už asi najlepšie roky za sebou a budeš tu splietať konšpirácie že ti to niekto blokuje lebo si neplatič. :rolleyes:

Toto je krásny úryvok z tvojho príspevku , to ma úplne dostalo a tá herná inšpekcia , to je čerešnička na torte. :D Prečo si niekto myslí , že vyhrážanie súdom, právnikom a teraz dokonca hernou inšpekciou, nás vystraší a my stlačíme čarovné tlačítko a všetko bude okamžite v poriadku. Čo by na to asi tak povedal Chocholoušek ? :rolleyes:
    No vieš čo , obráť sa pre istotu na všetky inšpekcie na ktoré natrafíš. To vieš , istota je gulomet. :D
    Je klávesnica a stolička, no a niekde medzi tým je chyba, tam by si mal začať.
    Ak niekto tvrdí, že 3 hodiny sa venuje čisteniu a údržbe PC, tak buď je veľký klamár , alebo to PC už malo byť dávno na patológii, pripadne oboje naraz. :rolleyes:

Už som tu čítal všeličo a toto je ďalší príspevok do moje zbierky príspevkov, ktorej názov je "IQ nepustí, aneb, Bože netrestaj ale rovno uder". S tej zbierky, raz vydám knihu. :D

15. Kubino

Kubino Guest

Možno za to schytám kritiku, ale ja si to môžem dovoliť povedať ... o počítačoch vieš prd, tak si niečo o nich naštuduj a potom sám pochopíš aké nezmysli si sem napísal. A to o tom blokovaní ... jasné BP má vlastnú KGB :rolleyes: Prepáč, ale majú lepšie veci na práci ako sedieť a stláčať tlačítko pre blokovanie nejakého bezvýznamného účtu :)

Ale chápem tvoje myšlienkové pochody, môj brat tiež trpí určitým druhom paranoje.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.