Přeskočení času ve skylabu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem coolmen, 16/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. coolmen

coolmen User

Ahoj stalo se mi to poprve ale kdyz dam preskocit cas ve skylabu(45min)tak mi tam vybehne fotka nejake zenske u dopravni znacky.Foto je cernobíle a je tam neco odeslat.Radsi sem nic nemackal,mate to taky?A jestli jo tak mam neco odeslat?proc a komu?

2. TRIXT

TRIXT User

Ne, mě tam vyskočí skoro vždy toto: Sorry, but we have no available offers for you at the moment. Please try again later.

Jinak na téma Skylab se diskutuje zde:
    Diskuze k tématu: FAQ - Skylab

3. svi1

svi1 User

Zdar. Tohle je normální. Chtějí po tobě, abys ji dal do rámu. Je to nějaký druh testu. Vždy máš napsáno, co udělat. Například zrovna tuhle paní dát do rámu. Na prvním obrázku, ještě než jsi měl tuto paní, jsim mohl vidět ukázku, co po tobě chtějí. Jakmile orámuješ (pomocí myši uděláš rám kolem dotyčné osoby) objekt, odešleš na vyhodnocení.
    Já tam mám lidi, auta, dopravní provoz...
    Asi tak.

4. coolmen

coolmen User

Aha díky za vysvetlení.BP z nas dela blbce....radsi si pockam ten cas nebo co bych napsal to by si bp DO RÁMU nedalo..:)

5. |Oromë|

|Oromë| User

coolmen Su to len take male primitivne testy, ked ich vyriesis, skylab sa skrati.

Ked sa ti to nepaci, tak to nerob a hlupe komenty si nechaj inde.

6. coolmen

coolmen User

Ne nelíbí se mi to,a delat šaška nikomu nebudu.Uz jsem psal ze si radsi pockam.Jinak diky z mé strany je to vše.

7. svi1

svi1 User

To je ovšem Tvůj problém. Mě to urychluje přesun a jsem za to rád. Nedělám mi to problém a už vůbec se při tom necítím jako šašek a opravdu nemám pocit, že by ze mě někdo dělal blbce. No nic. Jsem rád, že jsem pomohl :)
    Pěkný den a pěknou hru.

8. *Firefox1*

*Firefox1* User

i když ten test uděláš špatně tak ti to přesto odečte, stačí ho jen celý projet, je to chvilka a -45min za to stojí ;)

9. |Oromë|

|Oromë| User

*Firefox1* Tiez natom nevidim nic zosmiesnujuce.... Ale ak sa to autorovi nepaci, jednoducho nech to nerobi, jeho problem.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.