Přeškrtnuté fialové kolečko

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Spartakus, 29/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Spartakus

Spartakus User

Zdravím. Už nějakou dobu se mi děje na CZ 2 na mapě 5-2, že chci zaměřit nějakou loď, nebo piráta a ukáže se mi na ní otravné fialové kolečko, které je přeškrtnuté, jako by na loď nebylo možné útočit. Děje se mi to hlavně o okolí stanice. Kolečko zmizí až po nakliknutí cíle a když chci nakliknout něco jiného, je tam znova. Zbavím se ho, až když dám relog. Udělal bych screan, ale tenhle ,,jev´´ se mi vyfotit nedaří, jako by neexistoval. Tuší někdo o co se jedná?

2. |Oromë|

|Oromë| User

Spartakus to je schopnost citadelky, toto ukazuje hracom ked ich zasiahne schopnost a nemozu utocit. To, ze to kolecko nezmizne po ukonceni schopnosti je chyba v hre a treba relognut.

[​IMG]Převzetí palby
    S touto schopností dokážeš dočasne nasmerovat palbu nepřáatelských lodí v tvém okolí na sebe samého.
    Doba trvání:5 sekund
    Doba ochlazování:40 sekund

3. Spartakus

Spartakus User

Aha. Nějaká Citadela tam poletuje. Tušil jsem že to má na svědomí ona. Asi jí sestřelím, ať je pokoj. :D Díky nemám další otázky. :)

4. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.