přesnost laserů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™†°•»ŞÎŔ«•°†™[ELITE], 17/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, mám dotaz. Přesnost laserů a pravděpodobnost zásahu laserů je stejná věc nebo je v tom rozdíl? děkuji za odpověď :)

2. Korben

Korben User

Presnosť laseru môže byť sila ktorou ťa laser zasiahne. Tak že 100% presna LF3 bude mať presnosť 150 dmg.
    Pravdepodobnosť zas môže byť že ťa laser netrafí a ide mimo.

Ale tak isto sa môže jednať o jednú vec, len inak popísanú. Otázne je odkiaľ si čerpal svoje informácie.

3. Zajímalo by mě, proč takovou otázku pokládáš, protože si nejsem jist, jak ti odpovědět.
    Dle mého pozorování bez vlivu PP (Laserová optika) se děla lf3 a lf4 chovají stejně. lf3 pokud zasáhne, tak je to 150-112,5 u lf 4 200-150. Takže je tam rozptyl 25%. Pak ještě nastává to, že se děla netrefí vůbec, a to mi vyšlo tuším jako 15% ze všech střel bez ohledu na počet děl v lodi a letounech.
    Kdysi, když jsi měl 5bodů v laserové optice, tak vyskakovali modrá čísla, což byla hodnota poškození, kterou jsi způsobil právě pod vlivem této schopnosti, nyní je to automaticky započteno.
    Takže tím se nabízí, že přesnost laserů a pravděpdoobnost zásahu laserů je jedna věc, jen jinak popsaná, jak píše Korben.

4. tak informace sem čerpal:
    1.) CPU zaměřování 2
    2.) laserová optika

díky za vysvětlení, můžete uzavřít :)

Naposledy upraveno: 17/3/15
  5. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.