Přesnost střelby

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Badmaniak, May 7, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Badmaniak

Badmaniak User

Zdravím,

Dlouho jsem tu nebyl, asi tak tři měsíce. A teď když střílím, tak skoro každá střela z laserů háže "MIMO". Přitom ještě před třemi měsíci se netrefila tak každá dvacátá, s xenomitem, full PP atd.

Měnilo se něco? Nebo čím by to mohlo být? Normálně jsem dával Kappu na stojáka a teď abych to točil, když to dělám dvojnásobek času. :)

Díky moc.

2. Jessie

Jessie User

Neviem, nikdy som nepocitil nejaké zmeny v tomto ohľade a taktiež mam profil na presnosť atď. podľa mňa len sa ti to zdá a natrafil si na moment kedy proste to strieľalo nepresne.

Pokiaľ viem nič sa v tomto smere nemenilo a presnosti ostali rovnaké.

3. Ahojda , pokud jsi warpoval na základně jinou loď - tak ano zdá se , že loď nemá takovou přesnost jako vždy. Pomuže jedině přelogování po každém warpnutí s lodí. Snad pomuže :)

4. Badmaniak

Badmaniak User

Warpoval no. :)
    Díky, snad to bylo tím. Jen mě zajímalo, jestli se třeba něco neměnilo a v oznámeních jsem to nenašel. Protože to fakt byla každá druhá rána, i častěji. Takže že bych zrovna "neměl štěstí" jsem po několika minutách vyloučil. :D

EDIT: Tak už v pohodě. Díky moc. :) Budu si na to dávat pozor. :)

Last edited: May 7, 2016
  5. Tohle už dělá strašně dlouho,já už jsem na to upozornoval před dvěma lety,doteď neopravené :D

6. |Oromë|

|Oromë| User

leaderOfcz2 Ano, uz sa to davnejsie riesilo a sposobuje to warp lode. Ako keby nereagovali iste schopnosti z profilu pilota.

Mezeme to opat nahlasit, no oprava ide mimo nas. Niektore veci sa dlho neriesia a pritom BP o vsetkych vie uz davno.

Thread Status:
Not open for further replies.