Chyby Přestup do jiné firmy:

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ...ChOSe97..., 8/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ...ChOSe97...
    ID: 92241367
    Dobré dopoledne,
    Dnes jsem přestoupil do jiné firmy. Vzalo mi to půlku cti, ale i zkušenost. Chtěl bych se zeptat, jestli je to tak v pořádku, protože vždy když dostanu mínus čest, tak mi to vezme i zkušenost.
    Předem děkuji, s pozdravem Chose...

2. Korben

Korben User

Pri prestupe do inej firmy, ti nevyskočilo ono s upozornením o strate cti ? Treba aj čítať, nie len klikať . :) Skúsenosť ti to nezoberie.
    zmena.JPG

3. Ano vyskočilo, ale vždy mi to vezme i zkušenost, když jsem přestupoval, měl jsem 44 mega cti, vzalo mi to 22 mega cti a 220 mega bz a tak to je vždy, když dostanu mínus čest, vezme mi to i bz...

4. Nehraju to prvním rokem, ale stává se mi to jen na tomhle účtě. U hitaca, když jsem dostával mínus čest, bylo to dohromady 40 mega cti, tak mi to vzalo 400 mega bz a takhle mi to dělá furt, nikomu se to nestává jen mně.
    Prosím o prověření :)

5. blbost,několikrát za hru jsem přestoupil s malým účtem od MNO ku EIC,od EIC k MNO atd a žádný BZ to nesebralo,bere si to jen 50% kladné cti co máš,BZ to nebere žádný

6. Sám vidím, jestli mi to bere bz nebo ne, proč bych to jsem asi jinak psal?

7. Korben

Korben User

Tam kde ti napísalo že ti berie česť, tam ti muselo napísať že ti to berie aj BZ, tak že nám sem vlož výpis.

8. V deníku nemám ani zmínku o tom že jsem přestoupil, leda že bych zkusil sestřelit někoho do mínusu, vyscreenovat před mínusem bz a po mínusu.

9. Korben

Korben User

Myslím že ak to urobíš, tak už ti v celku dosť zoberie, keďže už teraz máš 16 aktívnych zostrelov. To radšej skús zobrať cudzí box.

No vidím že si to skúsil.

Tak že mal si 16 zostrelov vlastných a stav skúsenosti a cti bol : bzčest1.JPG

Po tom ako si zostrelil ďalšieho, tak si prišiel o česť , ale skúsenosti ti ostali. : bzčest2.JPG

Naposledy upraveno: 8/10/15
  10. tak koukám Korbene,že si tu autor dělá ze všech jen srandu :D najednou se nejedná ani o přestup,ale o kosení vlastních a pak si má tu drzost jestě ztěžovat,že mu to beru čest a aby to zakryl,tak tam přidá i BZ :D

PaRazZziTeK tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.