Přesunutí účtu na jiný server

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Necromancer, 6/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj,

mel bych takovy mensi dotaz. Zajímalo by me, jestli je mozne presunout svuj ucet na jiny server tak, aby mi zustalo vsechno vybaveni. Vim, ze to kdysi slo, a proto by mne to zajimalo. Predem dekuji za odpoved :)

2. To nikdy nešlo ani nepôjde

3. niejkde som tušim čital že to maju tak urobiť možno si to pletieš, ale momentalne to nejde

4. Pokud správně vím tak nikdy to nešlo a zatím se to ani nechystá.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Necromancer přesunout účet na jiný server nikdy možné nebylo. Maximálně můžeš začít na jiném serveru, úplně od začátku.

6. Dobre, dekuji. Ale opravdu to kdysi slo. Pred nekolika lety jsem DO hral, a stacilo proste prestliknout na jiny server a mel jsem tam vsechno vybaveni.

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Necromancer osobně hraji zhruba 5 let a co si pamatuji, přesunutí výbavy na jiný server nikdy nešlo. Každopádně teď žádná možnost jak přesunout výbavu na jiný server není.
    Považuji za zodpovězeno, LOCK!

Necromancer a Little_Tali tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.