Přhlášení

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem [†Marquez†], 9/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dobrý den,
    rád bych se zeptal proč mi občas nejde se do hry přihlásit v prohlížeči Opera.po zadání přezdívky a hesla mi to vyhodí okno,že nebyl nalezen žádný učet s touto přezdívkou a heslem.?
    a když si to otevřu přes chrome tak se normálak naloguji.Děkuji za odp. Mk.

2. Me se stava,ze mam za nickem v zavorce tag klanu a pocitac me mezi posledni pismenkem a zavorkou sam udela mezeru a uz se prihlasit nejde. Priklad Deborka(tag) a spatne Deborka (tag). Je to malickost,ale na prihlaseni zasadni bohuzel. No mozna je v tom neco jineho,ale toto se stava me.

3. *SATKO*

*SATKO* User

Napadá ma len,že niektorá klávesa v hesle ktoré zadávaš v opere znamena niečo ine.Skús to heslo v opere niekde v riadku napísať aby si ho aj videl či to sedí inak neviem poradiť

4. |Oromë|

|Oromë| User

[†Marquez†] Ja hram tiez na opere a 5 rokov ma prihlasuje v poriadku.

Nemas dake kliky baky v prihlasovaciom mene? Tak to potom dopada ked si davate blbosti do nickov a potom vam nieco nefunguje.

A este.. udaje zadavas rucne alebo ich mas automaticky ulozene?

5. no nick mám takovýto ve hře a na přihlašování [ΩMarquezΩ] no a hesle mám zhruba někde v prostředku @.
    no v google chromu s přihlášením nemám problém jen v opeře,co mám ted udělat a jak abych se dokázal normálně přihlásit i v opeře?
    nick na přihlašovací stránce si mi to pamatuje jen heslo zadávám pokaždé ručně.

6. *SATKO*

*SATKO* User

[†Marquez†] v opere je problem zadať @. Nemôžem Ti sem dať odkazy na ine stranky,ale na googli su fora aj navody ako to nastaviť,takže chod na uja googla a naštuduj to- stačí zadať v googli - znaky klaves v opere
    Alebo skús na klavesnici pisat zavinac pomocou podrzania ALTu a natukanim na numerickej klavesnici cisla 64.

Naposledy upraveno: 10/11/15
  7. tam bude evidentně problém v tom přihlašování v opeře v tom nicku [ΩMarquezΩ],protože ten nick mi to tam ukáže červeně podtržený.

8. *SATKO*

*SATKO* User

Skús pravým tlačidlom myši kliknúť na podtrhnutý nick a vypni kontrolu pravopisu

9. jde prosím nějak změnit nebo upravit přihlašovací nick na přihlašovací stránce?díky

10. =Marvin=

=Marvin= Guest