při portování se objevim jinde

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem QμΛηţμmФŦŚøℓΛςε, 2/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrej takže od novýho roku ma tu hru Big Oint fakt dobře vychitanou portnu z 5-2 na 5-3 a ejhle ne jenom že nejsem na porte ale uprostred mapy a mrtvej fakt díky moc .at s tím skusej neco udelat díky moc. server globalni evropa

2. Sid

Sid Guest

3. Zeus

Zeus Guest

QμΛηţμmФŦŚøℓΛςε Prosím,neházej to na BP,mně osobně to maká normálně a to mám v práci spíš kalkulačku a né pc.Podle mě,bude chyba u tebe.Sid ti dal informace,tak se jich drž.

4. no nevim jestli cache ma pricinu kdyz se portnu a neobjevim se na portu. pro ZEUSE jestli hrajes v praci na kalkulačce tak by mne zajimalo jakou to ma kompatibilitu s novou javou a flash playerem.

5. Zeus

Zeus Guest

Opakuji,pokud zde nevložíš informace,které ti napsal kolega Sid,nebudeme se tím dál zabývat,protože se nemáme čeho chytit.

6. Big_Bass

Big_Bass User

QμΛηţμmФŦŚøℓΛςε Opravdu si udělej všechny ty testy, obzvláště budou podle mě techniky zajímat testy kvality připojení. Nejlépe uděláš, když sem hodíš i screenshot, nebo alespoň číselně souřadnice, na kterých ses objevil, jinak ti nemůžou pomoct. Mimochodem, slovo "kalkulačka" nemůžeš brát doslova, tím měl Zeus pravděpodobně na mysli starší, ale už dostatečně výkonný počítač; java i flash player jsou kompatibilní se všemi OS, možná kromě 95 a 98,

Naposledy upraveno: 2/1/14
  7. Korben

Korben User

Big_Bass Ja to trocha uvediem na pravú mieru. My nie sme technici, to že požadujeme dané informácie, je len preto, aby sme mohli aspoň približne hráčovi poradiť čo by mal urobiť aby mu hra išla lepšie.
    To že tu týmto spôsobom radíme, je len dobro moderátorov. Nie je to v náplni ich práce. BP a ani team moderátorov, neposkytuje technickú podporu na software a ani na hardware potrebný v PC. Pokiaľ hra funguje a nie sú hlásené s BP žiadne výpadky, tak moderátor nieje povinný poskytnúť pomoc hráčovi ktorému hra nejde.

Tak že znova opakujem, to že sa tu moderátor snaží hráčovi poradiť, je len dobrá vôla moderátora a ak hráč nespolupracuje, tak moderátor môže tému uzavrieť bez toho aby hráčovi naďalej pomáhal.

8. Big_Bass

Big_Bass User

Já myslel techniky od BP, kdyby byl opravdu nějaký tech. problém (ikdyž to je vlastně dost málo pravděpodobné, vzhledem k tomu, že je jeden z mála, komu se to děje). Mě se tedy osobně stalo, že jsem se portnul, těsně před změnou mapy jsem kliknul do prostoru a když jsem se objevil na nové mapě, tak jsem letěl přesně na ty souřadnice, i když jsem byl na druhé straně mapy. Jestli mu to laguje, tak se mu to mohlo snadno stát, doletěl na blokádu a tam už si s ním (nejen) Annihilátoři poradili.

9. Kenny

Kenny User

To se tam dostaneš ale z 4-5 - uberka, né z 5-2

10. Zafod

Zafod User

Na otazníkovou mapu se můžeš dostat při použití skokového cpu.

Zde se jedná o jiný problém, i já bych rád viděl kvalitu připojení hráče který téma vytvořil.

11. Big_Bass

Big_Bass User

souhlas, BTW kde vubec je? naposledy jsme ho videli včera v poledne..

12.  
  13. Big_Bass

Big_Bass User

çıçλŋєк†2¹†o tom už jsem psal, laguje vám flash player.
    Připojení velmi dobré je relativní pojem, ikdyž tentokrát by v tom stejně bylo asi nevinně. Zkrátka ses portnul a jak se ti to patrně seklo, tak jsi kliknul do prostoru abys to rozchodil, FP zadal letět na zadané souřednice, které byly kousek vedle tebe, ale server už tě měl na nové mapě, proto jsi letěl tak daleko. A jestli to bylo u pirátů, tak ses zastavil na blokádě, jinak tě mohli prostě sestřelit za letu. Kdyby to byla chyba BP, tak by se to dělo skoro všem.

14. ping mam 25,a nikam sem neklikal a stejne sem byyl nekde jinde(takze rikas ze zato muze flash player,ktery to nestiha??

15. Zeus

Zeus Guest

16. ale prosim te uz jsem psal ze jsem preinstalovaval comp tudiz vse je aktualni,jo mam w7 64 [​IMG]

17. Korben

Korben User

Ako si mohol preinštalovať PC keď nevieš urobiť Ping test na správny server ? Tak že v Ďalšom príspevku chcem vidieť všetky výsledky testov, tak ako to je popísané v následujúcom odkaze. Vzorový příklad nahlášení technického problému ve hře. Ak to nebude podľa daného odkazu, bude téma uzavretá.

18. tohle se me stalo tez skakal jsem z 4-5 na 5-1 a objevil jsem se hned u bludiste ale slava zivej a za druhe kdyz skacu z 4-5 na 2-5 kolikrat me to hodi do radiacky uz asi 4krat jsem kvuli tomu rupnul kazdej den cistim pc jawa a atd aktualni CZ2

19. Korben

Korben User

Tu nie je čo riešiť.
    Y*o*D*i*A*k* Ak chceš niečo riešiť, tak si vytvor vlastnú tému, ale ak tam nebudú výsledky testov , tak sa ani nemusíš snažiť.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.