Chyby Při Portovaní

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Y*o*D*i*A*k*, Dec 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dobry Den moje ID 63388258 server CZ2 Děje se mi takovej problem. Vždy když jdu na jinou mapu a portnu se tak mi vyskočí tabulka odhlašovaní a začne se normalne odpočítavat Lognutí .začalo mi to dělat mezi 10:00 -10:37 a na mapach 4-2 kdyz letim na mapu 2-4 a vyzkoušel jsem i jit na mapu 3-3 a tez mě vyskočila tabulka z odpočtem lognout děje se to jen mě nebo i nekomu jinemu jinak přeji celemu teamu DO štastné a Veselé Vánoce ZooM

2. *SATKO*

*SATKO* User

Y*o*D*i*A*k* na GE1 je to dnes v poriadku,ale musím priznať,že sa mi to sem tam tiež stáva takže to nie je globálny problém.Dodnes neviem prečo skok cez port spustí odhlasovanie,ale skús reštartnút router,prečistiť komp ved predsa len dnes bude asi väčšia zátaž na nete

3. Mně se to například stalo, když jsem dal Logout, ale mezitím mně vypadl internet nebo byl restart (a nestihlo mě to odhlásit) a následně jsem dal Znovu připojit. Pak při každém dalším proskoku se spustil Logout. Stačí zavřít okno a znovu dát Start.

4. Jak píše Sandy_Rivers tohle se stává, pokud dojde z nějakého důvodu k přerušení logoutu. Stačí zrestartovat klienta a je to pryč.

5. |Oromë|

|Oromë| User

Je to tak, stava sa to po preruseni spojenia, staci nanovo nacitat klienta a je po probleme.

6. oka prominte ze se ozivam az ted ale vanoce ale po vycisteni pc atd uz problen neni jinak dekuji za odpovedi a pomoc pri reseni tak krasny zbytek vanoc a pohodu tak zaitm ahoj

7. Korben

Korben User

Vyriešené, uzavreté, LOCK.

Thread Status:
Not open for further replies.