Priatelia a Bonus

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by «Дɢяԑȿɸя™, Jan 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím, chcem sa spítat ohladom "Priatelia a Bonus" či funguje. Pozval som niekolkých hráčou,
    ktorý sa zaregistrovali a dosiahli level 10 za klazdého som dostal 5 logdiskou a 1 CPU masku, ale ked ze ich bolo viac ako 5 tak som mal dostat aj 1 mesiac premiových výhod a 10.000
    munície UCB-100 čo som zial nedostal a preto sa chcemm spítat či to funguje, za kazdu odpoved pomoc dakujem.
    Ps: za gramatiku sa ospravedlnujem :-D

ID 162659482

2. Korben

Korben User

Bonus hráč dostane len v prípade ak je všetko v poriadku. Medzi účtami nesmie byť napr. rovnaká IP adresa, alebo iná zhoda. Kontrola je systémová a nedá sa ovplyvniť.

3. Korben, kedysi dávno som to urobil ked som ešte chodil do školy som zlanáril spolužiakov :D a mám otázku ukazuje mi že mam hotové 5 a 25 ,, 10 ostava neodfajknute, takže sa chcem opýtať keby som dokázal zohnať ludi, tých 10 čo by to urobili a hrali dostal by som odmenu ?

4. |Oromë|

|Oromë| User

»Wε•αяε•Łεgεŋđ« Skor by som povedal, ze je to len vizualne neodfajknute. Nato aby si sa dostal na odmenu 25 si musel prejst aj cez 10.

5. pecko

pecko User

tiež mám otázku, na obrázku [​IMG] je napísané prijaté 3 a získané bonusy 2. to znamená že traja hráći hrajú tuto hru a dvaja z nich dosiahli 10 lvl?

Last edited: Feb 2, 2016
  6. |Oromë|

|Oromë| User

7. pecko

pecko User

dik a čo sú to tie nezaplatené emailové pozvania?

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nevím jestli je ve slovenštině nějaký alternativní výklad k 'nezaplatený', spíše to bude možná chyba překladu. Česky je to 'Nezpracovaná e-mailová pozvání'. To už dává větší smysl, řekl bych že to bude znamenat že hráč na druhé straně email neotevřel, nezaregistroval se do hry, pozvánka nedošla, apod.

Thread Status:
Not open for further replies.