Chyby Přiblížení

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ondera1_CZ, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ondera1_CZ

ondera1_CZ User

Dobrý den chtěl bych se zeptat já a můj kámoš máme Goliathy a máme přiblížený obraz nevíme jestli je to chyba a nebo to tak má být kámoš který má leonovku to tak nemá nevím nevidím mu na obrazovku ale tvrdí že to má v pořádku. Děkuji za odpověd.

2. Já mam vegu a lod je tak velká,že je ta hra skorko nehratelná a taky bych potřeboval s tím pomoc

3. *SATKO*

*SATKO* User

V dopoludnajších hodinach som mal tiež väčšiu lod ako obvykle a nešla zmenšiť,ale poobede okolo 14:00 to už bolo v poriadku.Z toho vyplýva,že na fore to nikto neopraví kolegovia že treba počkať na opravu z BP

4. Približili to už včera a urobili dobre, aspoň nemôže spodný hráč v TA nakliknúť toho horného skôr ako začne boj, pretože ten horný toho spodného nakliknúť v 3D nemôže nikdy (na spodku sa menej vidí)

5. *SATKO*

*SATKO* User

Díki za info,včera som nehral

6. |Oromë|

|Oromë| User

Mozno som slepy, no ja ziadne priblizenie lodi nevidim, stale ju mozem pomerne dost oddialit a zmensit.

Doobeda mohol byt daky problem v hre, teraz to vyzera uplne normalne.

7. Ano Orome, od oběda to spravili, ale včera celý den a dnešní dopoledne jsi měl ve 3D port přes půl obrazovky atd..

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Rozlišení obrazu bylo vráceno zpět na původní, tímpádem tu nevidím nic více k řešení.
    Uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.