Přidaní přátelé

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem 20010misa, 2/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 20010misa

20010misa User

za Bonus Přátel jsem měl dostat 1. a 2. bonus a nic žádné disainy ani munice nepribyla stačí mi když dostanu jen ty disainy na Nostromo co mi mají přibýt... Prosím o pomoc

2. Kubino

Kubino Guest

Ak si nedostal bonus systém našiel zhodu v IP medzi účtami alebo medzi nimi a tvojím účtom. Nerobil si si náhodou tie účty sám?

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

20010misa, TADY už jsi se na to jednou ptal, a TADY ti dal kolega Korben odpověď, co jsi na jeho odpovědi nepochopil? S tím ti nemáme jak pomoct, přidělování odměn kontroluje systém, a jak najde nějakou nesrovnalost, shodu IP, tak odměnu nedostaneš.

4. 20010misa

20010misa User

asi těžko shodu když já sem v životě ani na wifi s jinným účtem nehrál, od jak živa mám jen jeden účet a jinej nepoužívám , žádná shoda Ip nemůže být

5. Korben

Korben User

Tak ešte raz , alebo niekoľko krát, si prečítaj čo som ti odpovedal.

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.