Přihlášení

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem TrbalFlame^^, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,mám menší dotaz ..mám učet na de7 ..ale jelikož sem se přihlásil na cz1 kde mám ban tak mě to hodilo na cz1 a už se zpět na de7 nemůžu dostat a dostat se tam chci můžete mi poradit jak to mám udělat ... děkuju

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

V tomto ti muze pomoci podpora hry, napis jim a pozadej o prehozeni zpet na server na kterem hrajes. Nezapomen uvest ID nebo BIG cislo uctu o ktery se jedna.

3. jenže BIG ani ID nezjistím nevím jak ho zjistit :)

4. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Pokud sis někdy posílal Uridium, tak budeš mít BIG číslo buď v potvrzovacím e-mailu anebo v telefonu. Pokud si dříve komunikoval s podporou, tak bys měl mít někde v mailu uvedené ID.

5. Ani jedno k DO se vracím po dlouhé době a nemužu hrát todle mi kříží cestu nemužu id najít nikde nic kde bych vyčetl id nemůžu najít

6. |Oromë|

|Oromë| User

TrbalFlame^^ Nikdy si v minulosti nekomunikoval s podporou? Ak hej, skus v starych mailoch najst spravy smerovane na podporu, vzdy je tam aj ID uvedene.

ID je mozne zistit aj z profilu pilota, je v zdrojovom kode stranky. No ale takto zistis jedine ID uctu na DE1 kde chces hrat, tam kde mas ucet bloknuty to nepojde cez profil.

7. i když sem id nepsal ?
    ---------------
    už ani newím pozici .. nic jen přihlašovací jmeno

Naposledy upraveno moderátorem: 26/1/15
  8. =Marvin=

=Marvin= Guest

TrbalFlame^^ bohužel ID nebo BIG číslo jsou pro komunikaci s podporou nezbytné údaje, bez nich nelze nic řešit. Proto bys je měl mít vždy někde zapsané pro podobné případy. Bohužel na fóru ti ID nikdo neřekne.

9. |Oromë|

|Oromë| User

TrbalFlame^^ Ano, ID sa nachadza pri kazdej komunikacii s podporou, automaticky sa zapisuje do mailovej spravy. Ak si teda s nimi komunikoval, tak sa to pokus najst v starych mailoch.

10. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.