Prihlasenie na iných serveroch

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »Wε•αяε•Łεgεŋđ«, 21/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, chcel by som sa opýtať, som zbytočne prihlásený na iných serveroch a hrám akurát len GE3 a USA 2, daju sa nejak zmazat moje prihlásenia ? velmi by som to ocenil

2. |Oromë|

|Oromë| User

3. Dají se vymazat, pokud máš propojení na Bigpoint portal, jinak asi ne.
    Po příhlášení na BP portal, se ti zobrazí "Můj účet" a pod záložkou "Mé hry" vidíš, kde všude jsi byl přihlášen. A ke každému serveru vidíš tlačítko: Administrace
    Po ťuknutí na toto tlačítko se ti objeví další "Smazat ID uživatele". ťukneš potvrdíš a tvůj účet ze daného serveru zmizí.
    Jen dávej pozor, aby jsi si nesmazal účet, kde chceš hrát....:)

4. |Oromë|

|Oromë| User

»†prchlik†« Ano, ale len cez registrovany BP portal.

Hrac ma asi zalozeny len bezny ucet a potom sa nalogoval na vela inych serverov, tam to nema ako zrusit.

5. Však ano, ale propojení na BP portal by mělo jít dodělat nebo se mu to již nespojí?

6. |Oromë|

|Oromë| User

Naposledy upraveno: 22/1/16
  7. ooops...matně si vzpomínám, že se kdysi přes to nabourávali do účtů, tak to asi zrušili.
    Tak »Wε•αяε•Łεgεŋđ« pokud nemáš propojení na BP portal, tak účet nesmažeš, pokud propojení máš, tak si ho smažeš.

8. Tomas91

Tomas91 User

Ani ked je prepojený ho nezmaže,zmaže iba prepojenie účtu s portálom,účet zostane na DO stále,mám to odskúšané.

9. Tomas91 aspoň podle toho, jak se to zobrazuje mně a jak se mi to chová, tak se mi to jeví tak, že účet je komplet smazán. Ve hře se mi daný server již nenabízí jako aktivní.
    Při rušení je dotaz tento:
    "Pozor! Chceš svůj účet opravdu smazat? Tento krok nemůžeš vzít zpět. "
    A skutečně účet je komplet smazán. Pokud na ten server chceš jít zpět začínáš od nuly, tj. od výběru firmy.
    Nyní jsem to zkusil a moje ID bylo ze serveru smazáno a když jsem se znovu přihlásil, tak jsem dostal nové ID číslo na tom stejném serveru. Pochybuju, že tam moje staré číslo někde figuruje.

10. tak nemam to prepojene.. skusal som a nejde mi to ako svoj učet tam dostať.. som zalozil na bp nový a skusal som tam dostať moj a mimochodm na svoj hlavný server som sa regol v roku 2009 vtedy ma ani nenapadlo sa prihlasiť cez big point :D

11. |Oromë|

|Oromë| User

»Wε•αяε•Łεgεŋđ« Stary ucet uz nejde prepojit s portalom, skusal som to vcera.

Ajtak je to podla mna prkotina, cize by som to neriesil.

12. okej myslím že túto tému môžte uzavriet

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na žádost autora uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.